Balatonmáriafürdő 2015. Jun. 13. (14:00)

II. Máriai Merlot Rosé Fesztivál


II. Máriai Merlot Rosé Fesztivál

                                               2015.június 13.

                               II. Máriai Merlot Rosé Fesztivál

                 Nyárindító Mária Merlot Rosé Fesztivál Balatonmárián

             Már nem bort iszik, aki élvezni tudja azt, hanem titkokat."

                                                                                        (Salvador Dalí)

A Balaton dél-nyugati partszakaszán 7,5 km szélesen elterülő Balatonmáriafürdő a turisták kedvelt üdülőhelye. A nyári főszezoni időszakban a településen tartózkodó emberek száma megtízszereződik, 2014-ben közel 80.000 vendégéjszakát töltöttek nálunk. A Balaton csábító közelsége mellett a déli part borai is nagy vonzerőt jelentenek a vendégek számára. Balatonmáriafürdő központi részén, a Vilma utcában idén második alkalommal rendezi meg a helyi turisztikai egyesület a Máriai Merlot Rosé Fesztivált. A rendezvényen szép számmal képviselik magukat a helyi és környékbeli bortermelők, változatos aromájú, ízletes boraikkal, hogy bebizonyítsák, a Balaton déli partja az egyik leghíresebb bortermő vidék. A rendezvényen kizárólag környékbeli termelők borait kóstolhatják meg a vendégek, ezzel is támogatva a helyi borászok munkáját. Borkóstolásra és decis jegy vásárlására egyaránt lehetőség kínálkozik majd. A borok mellett kézműves termékek széles választéka is csábítja a vendégeket.

A Balaton déli partja a családi nyaralások kedvelt helyszíne, ezért a gyerekekre is gondoltunk, így lesz arcfestés, lufi hajtogatás, de állatsimogató is várja a legkisebbeket. Idén is megrendezzük a tavaly oly kedvelt futóversenyt, amelyre több távon nevezhet bárki és nem marad el az izgalmas bor kvíz sem.

Június 13-án  a helyi Balaton Old Boys zenekar nyitja a rendezvényt, de fellép a Marcató ütőegyüttes az M&K fúvószenekarral együtt.A Kis Balaton Néptáncegyüttes is vendégünk lesz, majd a Vivat Bacchus hat tagból álló a cappella énekegyüttes emeli a borok mellett a hangulatot.  A felejthetetlen napot a Főnix zenekar koncertje zárja.

Töltse velünk ön is június 13-át Balatonmáriafürdőn a  II. Máriai Merlot Rosé Fesztiválon!

 

 

További információk:Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr Turisztikai Egyesület

Tel,: 06-30/835-8856
E-mail: bmbkte@gmail.com,

 http://www.bmbkte.hu  

 

A fesztiválunk programja a következő:

II. Máriai Merlot Rosé Fesztivál

2015. június 13.

Zenekarok

Időpont

Balaton Old Boys

14:00-15:30

Marcato ütőegyüttes + M&K Fúvószenekar

15:30-17:00

Kis Balaton Néptánc Együttes

17:00-18:30

Vivat Bacchus

19:00-20:00

Főnix zenekar

20:00-22:00

 

 

 

 

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

Azért a férfikart emeltük ki, mert éppen hétfőn hallottuk őket az Artisjus-díjátadón – életünkben először. Ez a rövidke fellépés annyira...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen (1023 Török utca 1.).

Charlie, Margaret Island, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Honeybeast: 20 helyszínen több mint 50 program a Gizella Napokon

Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 ingyenes zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon.
Új koncertek