Fotó: sinco

A 30Y húsz éve fotókban

Különleges fotóalbummal és interjúkötettel ünnepli húszéves fennállását a 30Y-t – olvastuk a Kreatív.hu-n.
 
Fotó: Volt Fesztivál Facebook

Támadnak a hazai előadók a Volton! - Új nevek, és három színpadnyi beosztás érkezett

Szépen alakul a Volt programtáblája, hisz a most bejelentett temérdek hazai előadóval, és persze a korábban közzé tett külföldi sztárokkal együtt immáron három színpad beosztása is elérhető a fesztivál hivatalos honlapján.
 
 
Fotó: John Newman/FB

John Newman jövőre Szegeden fesztiválozik

Már csak pár nap választ el minket a szeretet ünnepétől, így nem csoda, hogy sorra ébredeznek a 2020-as fesztiválok fellépői szempontból. A SZIN is robbantott egy nagyágyúval, no meg három hazai kedvenc zenekarral, hogy biztosan kedvet kapjatok a bérletvásárláshoz.
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Kapszulákba zárta a nyár során összegyűjtött zenész-ereklyéket a Budapest Park

Kapuzárási Piknik Fesztivállal zárja az idei szezont a Budapest Park, ahol kilenc koncert és három party lesz: csütörtökön a 30Y, pénteken a Margaret Island, szombaton pedig a Brains ad koncertet.
 
Ma elstartol a Müpa nyárindító fesztiválja, a Hey, June

Ma elstartol a Müpa nyárindító fesztiválja: Hey, June 2019.

Június 17. és 25. között beköltözik a könnyűzene a Müpába. Nem pusztán arról van szó, hogy az előadók fellépnek az ország egyik legjobban szóló zeneházában, hanem arról is, hogy mindegyikük speciális műsorral készül a számukra is különlegességnek számító koncertre.
 
Belfeszt

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri ingyenes rendezvénysorozata a 13. Belvárosi Fesztivál.
 
 
A PUF Bródy Jánossal, Kováts Kriszta a lányával lép fel  a Müpában

A PUF Bródy Jánossal, Kováts Kriszta a lányával lép fel a Müpában

Ripoff Raskolnikov, a Pál Utcai Fiúk, Kováts Kriszta, Dj Bootsie, a Zagar, a Kistehén, a 30Y, Boggie és a Mörk is koncertet ad idén tavasszal és nyár elején a Müpában.
 
A fotelból nézheted, ahogy Beck Zoliék a Hajón zenélnek

A fotelból nézheted, ahogy Beck Zoliék a Hajón zenélnek

Mert jegyet már tuti nem kapsz rá, mivel hetek óta telt házas a 30Y koncertje... Azok számára, akik lemaradtak a ily módon a buliról, október 27-én este élőben is közvetítik majd a fellépést az A38 Vibes YouTube-csatornán.
 
25 év – 25 nap: Szeptember végén turnéra indul a Hangfoglaló

25 év – 25 nap: Szeptember végén turnéra indul a Hangfoglaló

Idén ünnepli 25 éves évfordulóját az NKA (Nemzeti Kulturális Alap), és ebből az alkalomból 25 napon át találkozhatunk majd az ország számos pontján a Hangfoglaló Programban résztvevő előadókkal, zenekarokkal, nem csak koncertkörülmények közt.
 
Fotó: http://ohmydeer.hu

A Morcheeba is egy új zenei fesztiválon

Augusztus utolsó napján indul Nagykanizsán az első Ohmydeer Fesztivál, amelynek két napján mások mellett a brit Morcheeba és a Toploader, valamint Ákos és a Wellhello is fellép.
 
Új fesztivál született: a MORCHEEBA is fellép az Ohmydeer Festivalon

Új fesztivál született: a MORCHEEBA is fellép az Ohmydeer Festivalon

Ismét egy új fesztivál születésének lehetünk szem, és fültanúi, ha augusztus végén ellátogatunk Nagykanizsára, ugyanis a természet lágy ölén kerül megrendezésre az első Ohmydeer Festival hazai és nemzetközi sztárok közreműködésével.
 
Május 6-ig lehet jelentkezni az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató versenyére

Május 6-ig lehet jelentkezni az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató versenyére

A hazai fesztiválszezont a Feszt!Eger nyitja, a festői Bolyki-völgyben. A "Csakazértis zene!" felkiáltással ismertté vált fesztivál május 31. és június 2. között hívja a fesztiválozókat és a szakmát, valamint az ifjú zenei tehetségeket, hisz' a buli mellett lesz idén is a Music...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek