Fotó: Jill Wellington (Pexels)

Induljon a banzáj – 500 főig mehetnek a koncertek

Megjelent a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvény, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló jogszabály a Magyar Közlönyben szerdán este.
 
Fotó: Paddy O Sullivan (Pexels)

Legyenek végre – 500 fő alatti – koncertek!

Civil kezdeményezés indult az 500 fő alatti szabadtéri koncertek megrendezhetőségéért, amihez bárki csatlakozhat. Ha már neked is hiányzik az élőzene, írd alá a petíciót!
 
 
Quimby

A Quimby tragikomédiája egy hosszú felvonásban

Tegnap került fel a YouTube csatornára a Quimby 2016-os, Arénás, jubileumi nagykoncertjének teljes felvétele, amely több mint másfél órányi zenei élményt nyújt a rajongóknak.
 
Brutál mennyiségű sztár a Foo Fighters dalában

Brutál mennyiségű sztár a Foo Fighters dalában

A BBC Radio 1 összegyűjtötte a világ jelenleg legfelkapottabb sztárjait, hogy közreműködésükkel elkészítse a Foo Fighters Times Like These című dalának karanténos verzióját. A bevételeket természetesen jótékony célra fordítják majd.
 
Fotó: All Time Low/FB

Az All Time Low lesz a 5 Seconds of Summer vendége a Parkban

2020. júniusában adta első budapesti koncertjét az ausztrál pop-rock csapat. A Budapest Park színpadán akkor a Baltimore-i dallamos emo-pop formációval, az All Time Low-val osztoztak, most önálló produkcióként lépnek fel az Arénában 2023. október 10-én.
 
Fotók: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert a legstílusosabb pasi

Legalábbis idén januárban. Egy online magazin szerint. Ahol bárki szavazhatott. De már februárra is benevezték, több más előadóval, és színésszel, sportolóval, üzletemberrel együtt.
 
 
Hobo

Szülinapi buli a 75 éves Hoboval az Arénában

Földes László Hobo idén ünnepli 75. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán országos és erdélyi turnéra indul, amely 2020. március 20-án, a debreceni Lovardában kezdődik. A turné utolsó állomása 2020. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában lesz, ahol vendékkel,...
 
Aszfaltba döngölték 50 Centet

Aszfaltba döngölték 50 Centet

Csillagot kapott 50 Cent – valódi nevén Curtis Jackson – amerikai rapper, színész és producer csütörtökön a hollywoodi Hírességek sétányán.
 
HS7

Két koncert erejéig nyáron újra élőben szól a dunabeat - 25 éves a Heaven Street Seven!

Minden bizonnyal a mai nap legfontosabb hírei közé tartozik, hogy a 2015-ben feloszlott legendás hazai zenekar, a Heaven Street Seven az idei – koncertek és fesztiválok szempontjából csonka – nyáron nyáron két koncert erejéig újra összeáll. A fővárosban a Budapest Park ad otthont a...
 
Kygo-val kollaborált a The Chainsmokers

Kygoval kollaborált a The Chainsmokers

A Grammy-díjas amerikai DJ-producer duó, a The Chainsmokers megjelentette vadonatúj albumát “World War Joy” címmel.
 
Fotó: Apostol/FB

Nem tudunk élni nélkülük – Apostol 50 az Arénában

Öt évtizedes fennállását nagykoncerttel ünnepli jövőre az Apostol együttes. A zenekar, amelynek slágereit generációk dúdolják, 2020. március 20-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.
 
Visszajön a Judas Priest, és magával hoz 50 évnyi heavy metált

Visszajön a Judas Priest, és magával hoz 50 évnyi heavy metált

Megünnepelvén 50 évüket a zeneiparban, igazi nagy dobásra készül a zenekar: 2020-ban 50. évfordulós turnéra indulnak. A koncertkörút 2020. július 13-án érkezik a Budapest Arénába.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek