Az árvízveszély miatt elköltöztetik a fesztivált

Az árvízveszély miatt elköltöztetik a fesztivált

A Tisza magas vízállása miatt úgy döntöttek, máshová viszik a háromnapos szegedi Deja Vu Fesztivált.
 
Most ott tart a dolog, hogy talán mégis lesz Woodstock 50

Most ott tart a dolog, hogy talán mégis lesz Woodstock 50

Úgy tűnik, mégis megrendezik az 50. évfordulóját ünneplő Woodstock fesztivált. Az esemény stábja a jelek szerint tovább folytatja a munkát, miután a bíró az ő javukra döntött a nemrég kilépett főszponzorral, a Dentsuval szemben.
 
 
Soha nem látott felvételek a Led Zeppelin 50. születésnapjára készülő dokumentumfilmben

Soha nem látott felvételek a Led Zeppelin 50. születésnapjára készülő dokumentumfilmben

Sokáig reménykedtek a rajongók, hogy összeáll a formáció ezen jeles évforduló alkalmából a Glastonburyn, de a reunionra, úgy tűnik, még várni kell. A filmvásznon azonban újra együtt láthatjuk őket.
 
Mégis elmarad a Woodstock 50 Amerikában. Vagy nem...

Mégis elmarad a Woodstock 50 Amerikában. Vagy nem...

A Woodstock 50 befektetői lefújták a fesztivált, de a szervezők erősködnek, hogy így is megtartják az eseményt
 
Nem sikerült jól a Woodstock 50 fesztivál rajtja Amerikában

Nem sikerült jól a Woodstock 50 fesztivál rajtja Amerikában

A fesztivál bizonyos engedélyek hiányában elhalasztotta a jegyértékesítés, a szervezők pedig gőzerővel nyugtatják az érdeklődőket, hogy nem fogják lemondani az eseményt.
 
Fotó: glidemagazin.com

Csak egyszer, csak most: Joni 75 az Urániában

2018. november 7-én ünnepelte 75. születésnapját a legendás énekesnő Joni Mitchell, akit azon a jeles napon igazi zenészikonok köszöntöttek különleges koncert keretében. Eme koncertről készült felvétel egyetlen alkalommal, március 23-án lesz látható az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
 
 
Nem tudják megrendezni az eredeti helyszínen a Woodstock 50. jubileumi fesztivált

Nem tudják megrendezni az eredeti helyszínen a Woodstock 50. jubileumi fesztivált

Végre itt vannak a legendás fesztivál 50. évfordulós eseményének fellépői! A lista nem hagy kivetnivalót maga után – egy generációval feljebb azért vannak, akik ingatjáka fejüket (aszerk.) –, a szervezők igazán kitettek magukért. A fellépők között többek között olyan nevek...
 
Fotó: FF /FB

Két és fél órás show-val jön a Foo Fighters a Szigetre!

Új nevekkel jelentkezett a Sziget, köztük a Foo Fighters, a Florence + The Machine, a Twenty One Pilots, a The 1975, Martin Garrix és további 19 előadó.
 
Fotó: Tankcsapda

A világon nincs még egy ilyen cucc: kinek kell a Tankcsapda dobszerkója?

Az újévi koncertről szóló ajánlónkban már írtunk arról, hogy a Tankcsapda mindig kitalál valamit... Akkor még nem sejtettük, hogy kevéssel a közlés után újabb levelet hoz a posta, amely maximálisan alátámasztja ezt az állítást.
 
Minden idők egyik legjobb dobosa, John Bonham szobra szülővárosában, Redditchben. Bonzo 1980-ban, 32 esztendősen halt meg.

Zeppelin 50 – A Muzikumban is megünneplik a kerek évfordulót

Idén ünnepli megalakulása 50. évfordulóját a Led Zeppelin. A rocktörténet egyik legnagyobb hatású, brit zenekara tiszteletére november 17-én, szombaton a fővárosi Muzikumban a hazai színtér több kiválóságából álló tribute zenekar, a Lead Zeppelin játssza el a legendás számokat.
 
Kezdődik az arénás RedBull Pilvaker jegyárusítása!

Kezdődik az arénás RedBull Pilvaker jegyárusítása!

Egy év szünet után 2019-ben visszatér nemzeti ünnepünk legszórakoztatóbb és legméltóbb megemlékezős műsora, a RedBull Pilvaker – ráadásul egyenesen az Arénába.
 
Szavazzatok, ki kerüljön be 2019-ben a Rock & Roll Hírességek Csarnokába!

Szavazzatok, ki kerüljön be 2019-ben a Rock & Roll Hírességek Csarnokába!

Összeállt a 15 fős jelölti-mezőny a 2019-es Rock & Roll Hall of Fame szavazáshoz, ahol olyan előadókkal, zenekarokkal találkozhatunk, mint a Def Leppard, Janet Jackson, a The Cure, a Radiohead, vagy a Kraftwerk.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek