Két nagyszínpad és Zenélő Busz is lesz az idei Művészetek Völgye fesztiválon

A 33. Művészetek Völgye ezen a nyáron is több mint kétezer programmal várja a fesztiválozókat július 19. és 28. között Kapolcsra, Vigántpetendre és Taliándörögdre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja most újabb fellépőket tett közzé.

Azt nem tudjuk, hogy pont ez a jármű lesz-e, de azt ifjabbak kedvéért: ilyen a 311-es (Közlekedési Múzeum)
Újabb sámáni techno beatek a Palo Canto új videójában

Újabb sámáni techno beatek a Palo Canto új videójában

A Palo Canto eredendően budapesti, de multikulturális elemekből építkező fúziós techno formáció és producer duó: Tóth Bertalan (Cloud 9+)  és Kedves Péter (Belau) új projektje – mintha csak a szent palo santo fa füstjét lélegeznék be lüktető beatek formájában.
 
Országos Osztálykirándulás: a Zene Házában lesz a Kamaszfesztivál májusban

Országos Osztálykirándulás: a Zene Házában lesz a Kamaszfesztivál májusban

A tanév végi tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramjaként működő Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztivál a 2023-2024-es tanév végén Budapesten, a Zene Házában lesz május 31-én
 
 
Mit forral Samantha Fox Egerben???

Mit forral Samantha Fox Egerben???

Bort. A 80-as évek világsztár énekesnője Egerbe látogat, hogy a "HÜTTE" Forralt Bor Napok elnevezésű rendezvény keretében koncertet adjon a Dobó téren december végén.
 
A Csík Zenekar, a Cseh Tamás-est és a Cotton Club Singers is duplázik a BKK-ban

A Csík Zenekar, a Cseh Tamás-est és a Cotton Club Singers is duplázik a BKK-ban

Mindhárom koncertre szinte teljesen elfogytak az esti belépők, így mindhárom esemény dupla koncertté bővül az fellépések napjának délutánján.
 
Fotó: Brett Sayles (pexels)

Belecsapunk a Lecsóba – 5+1 jó koncert a héten

Készülünk egy olyan cikkel, ami összeszedi, jövőre milyen nagykoncertek várhatók – el fog tartani egy ideig a számolás, és ez most nem panaszkodás, sőt. Addig is egy beláthatóbb szakaszt – egy hét – és az arénákhoz képest kisebb koncerthelyszíneket tekintettük át.
 
Fotó: Street Sixteen

A Sziget történetének első gyerekzenekara is ott lesz a Turbina tininapján

Az alsó tagozatosokat és szüleiket éppúgy a Vajdahunyad utcába várják, mint a felsőbb évfolyamosokat: a kicsiknek játékos foglalkozást szerveznek, míg a nagyobbakkal Mehringer Marci, a MEHGRINGER zenekar frontemberre beszélget.
 
 
Fotó: Bonga (FB)

Októberi ötös, avagy sembától Omegáig: a szerk. ajánlata a Zene Háza aktuális műsorából

Lassan beszorulunk a házakba: a klubszezonnak a (jelenlegi) nyárias idő ellenére csaknem vége. A zewnének azonban soha. A figyelmetekbe ajánlunk 5 programot, amiért szerintünk érdemes kilátogatni a Városligetbe, de több is van ott, ahonnan ezek jöttek...
 
Nem kell kártérítést fizetniük a Barta-film alkotóinak

Nem kell kártérítést fizetniük a Barta-film alkotóinak

A Kúria vétlennek találta az alkotókat: nem kell kártérítést fizetniük.
 
Családi programmal emlékeznek ma Cseh Tamásra Bakonybélben

Családi programmal emlékeznek ma Cseh Tamásra Bakonybélben

Az Énekmondó emlékezete című családi programmal tisztelegnek Cseh Tamás előtt Bakonybélben. A település egykori díszpolgárának emlékére szervezett egész napos rendezvényen az érdeklődők megismerhetik az indián hagyományokat, lesz zenei program, a legkisebbeket pedig meseelőadással...
 
A Carson Coma és Horváth Tomi is a Plázsra tart

A Carson Coma és Horváth Tomi is a Plázsra tart

Ez a hétvége is SzerelemCsütörtökkel indul a siófoki Plázson, majd pénteken a Carson Coma, szombaton pedig Horváth Tomi és Nótár Mary lép a Balaton nagyszínpadára.
 
Mennyire klassz a zene a Balaton-parton?

Mennyire klassz a zene a Balaton-parton?

Ha a fesztivál producerén, É. Szabó Mártán és Érdi Tamás fesztiváligazgatón múlik, akkor nagyon :) Idén 33 koncert, 38 szólista és 14 zenekar fellépése várja az érdeklődőket a Klassz a pARTon! nyáresti vízparti komolyzenei koncertsorozaton július 13. és augusztus 1. között a...
 
Fotó: Primavera/FB

Ez lesz az első európai, egész hétvégés fesztivál streaming: Primavera Sound

Élőben közvetíti a Primavera Sound fesztivált az Amazon. A rajongók a világ bármely pontjáról nézhetik a koncerteket, interjúkat, melyek során a kulisszák mögé is bepillanthatnak majd.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek