Cseh Tamás grafikája

Cseh Tamás pályázatot írtak ki – ezúttal nem zene!

Cseh Tamás szellemi hagyatékához kapcsolódó képzőművészeti alkotásokra írt ki pályázatot a Budai Vároltalmazó Közalapítvány.
 
Tényleg rossz társaságba keveredhetett Barta Tamás

Tényleg rossz társaságba keveredhetett Barta Tamás

Barta Tamás halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok. A Barta-doku készítői egy korábbi közleményükben azt tudatták, hogy a Los Angeles-i rendőrséggel folytatott eredménytelen küzdelem helyett magasabb amerikai körökhöz fordulnak segítségért, bízva abban, hogy ez egy...
 
Fotó: Halott Pénz/FB

Augusztus 20.: Halott Pénz Fesztivál Zamárdiban

Nagykorú lett idén az egyik legnépszerűbb hazai zenekar. A 18. születésnapot a STRAND Fesztiválon saját nappal ünneplik: 18 koncert és program várja a Halott Pénz Fesztivál vendégeit augusztus 20-án Zamárdiban.
 
A Festetics Palota Tükörterme (festetics.hu)

Idén is lesznek palotakoncertek!

Ötödik alkalommal szervezi meg a a Magyar Kamarazenekar a Fővárosi Palotakoncertek programsorozatot. A nyitóhangversenyt ezúttal a Festetics Palota gyönyörű Tükörtermében tartja az Együttes – az ünnepélyes esemény egyben a Magyar Kamarazenekar 10. születésnapi koncertje is.
 
Illusztráció: wallpaperflare.com

Elveszni a Rowmuda-háromszögben: több mint 50 új név a Balaton Sound felhozatalában

A Balaton Sound ezúttal a B my Lake szellemében és a legendás elrow-val együttműködve hozta nyilvánosságra a friss neveket.
 
A B my Lake a Balaton Soundra költözik

A B my Lake a Balaton Soundra költözik

Kétévnyi kényszerszünet után a legnagyobb underground elektronikus zenei fesztivált jegyző produkció szervezői úgy döntöttek, hogy idén a Balaton Sound ad otthont a fesztiválnak június 29. és július 2. között.
 
Egy III./II-es akta szerint a magyar maffia ölte meg Barta Tamást

Simon volt az ész, Szendrő az ököl: a Los Angeles-i magyar maffia ölhette meg Barta Tamást

Megdöbbentő információ került elő a napokban Barta Tamásról és a magyar maffiáról a Belügyminisztérium III/II-5C. alosztályának egyik jelentéséből a dokumentumfilmes kutatómunka során.
 
Fotó: B. Máté/ Strand fesztivál

Sean Paul, Clean Bandit és a nagy durranás: STRAND Fesztivál

Sean Paullal, a Clean Bandittel és a Balaton legnagyobb tűzijátékával tér vissza a STRAND Fesztivál. A két év kihagyást követően ismét Zamárdiban megrendezett fesztiválra bérletet vásárlók most az ukrán menekültek sorsán is segítenek.
 
Megvan a teljes Budapest Ritmo lineup

Esténként afterparty – megvan a Budapest Ritmo teljes programja

A Budapest Ritmo 2022-es headlinerei olyan világsztárok, mint Liraz (IL), António Zambujo (PT), Amadou & Mariam (ML) vagy a Random Trip, különleges felállásban. A nagy nevek mellett a showcase-színpadon ígéretes fiatal tehetségek ingyenes koncertjei várnak.
 
Fotó: Marshmello/FB

Marshmelloval tér vissza két év után a Balaton Sound

A járvány okozta kényszerszünetben a szervezők újabb három évre megállapodtak Zamárdi városával a folytatásról, így tehát június 29. és július 2. között újra visszatér a fesztiválélet a Balaton déli partjára.
 
Döntött a Kúria a Barta-film ügyében

Döntött a Kúria a Barta Tamásról készült film ügyében

Több pert is indított a zenés dokumentumfilm készítői ellen Fekete Barna (amerikai nevén Bernard Barna Fekete), aki a film egyik mellékszereplője, továbbá Barta Tamás (LGT) egykori barátja és üzlettársa, valamint – saját elmondása szerint – a gyilkossági nyomozás gyanúsítottja.
 
Fotó: Cseh Tamás Archívum

Remélik, új dalokat is rejt Cseh Tamás 5400 tételből álló hagyatéka

Cseh Tamás gyermekeitől 135 millió forintért vásárolta meg az előadóművész hagyatékát nemrég a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM).
 
Ska Jam a Kobuciban – Ladánybene 27 lemezbemutatóval

Ska Jam a Kobuciban – Ladánybene 27 lemezbemutatóval

A zenekar korai, ska korszakának ikonikus dalait még sosem rögzítették profi körülmények között, eljött ennek is az ideje: Menekülés címmel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.
Új koncertek