A fotó illusztráció (New Orleans)

Április 30-án a Madách téren egész nap szólni fog a zene: Jazzfest Budapes 2023

5 kontinens 22 országából érkeznek művészek 10 budapesti helyszínre április 26. és május 17. között – összesen 64 koncertet adnak olyan világhírű zenészek, mint Lizz Wright, Stacey Kent, Avishai Cohen, Simon Phillips, Anouar Brahem, Stanley Clarke, Stefano Bollani, Bugge Wesseltoft,...
 
Fotó: BFZ/FB

Az élet 40 után kezdődik

40. születésnapját ünnepli ebben az évadban Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar.
 
 
Fotó: Eros Ramazotti/FB

Megakadt Eros Ramazotti európai turnéja – a budapesti koncert nincs veszélyben

Eros Ramazotti influenzás, így sajnos a mai, nőnapi koncertje elmarad, illetve későbbre csúszik Kassán.
 
 Susu bolondság – Egy estére színház lesz az egész Budapest Park, és fellép benne egy csomó zenész és színész

Susu bolondság – Egy estére színház lesz az egész Budapest Park, és fellép benne egy csomó zenész és színész

Különleges táncdalfesztivállal ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata – ráadásul nem is a bázison, hanem a Budapest Parkban.
 
Egy darabig csaknem minden évben jöttek, most kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be nálunk.
 
Billy Talent: Budapesten is megünnepli 30. szülinapját Kanada legjobb punk-rock zenekara

Billy Talent: Budapesten is megünnepli 30. szülinapját Kanada legjobb punk-rock zenekara

A kanadai punk-rock csapat tavaly bepótolta 2020-ban elmaradt koncertjét, június 7-én pedig visszatérnek a Budapest Parkba, hogy a rajongók repetázhassanak a csapatból és a tavaly megjelent albumukból is.
 
 
Fotó: BFZ/FB

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.
 
Fotó: Máté Péter

Neked kijött egy szám: itt a Kispál és a Borz új klipje

Jó, az egy másik, egy nagyobb... Ez a szám pedig a Mocsár, amelyhez a fiatal rendező, Mazzag Izabella forgatott kisfilmet. Izának olyan klipeket köszönhetünk, mint Krúbitól a Szív, Beton.Hofitól a Közép kilét-Európa vagy az Esti Kornéltól a Most kéne kezdenünk.
 
Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban

Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban

A dal a miénk – különleges produkció született meg a Csík zenekar és az LGT zenéjének keveredésével. A lemez és a turné is osztatlan sikert aratott, az év lezárásaként pedig a közreműködők dupla koncertet adtak a Budapest Kongresszusi Központban.
 
Könyvespolc: Rockéletrajzok (Bono, Dave Grohl, Chris Cornell) magyarul – plusz egy Budapest Park-album

Könyvek a fa alá: rockéletrajzok (Bono, Dave Grohl, Chris Cornell) magyarul – plusz egy Budapest Park-album

Az elmúlt évtizedek rockzenéjét meghatározó három kiemelkedő rockzenészről, énekesről, Bonóról, Dave Grohlról és Chris Cornellről is életrajzi kötet jelent meg magyarul a napokban.
 
Fotó: Budapest Park

Mától Budapesten egy tér viseli Fábián Juli nevét

Ma öt éve, hogy elveszítettük a hazai könnyűzene egyik kivételes tehetségét, Fábián Juli énekesnőt. A Budapest Park régóta dolgozik azon, hogy méltóképp ápolhassa emlékét, és a városvezetés segítségével a Soroksári út egy részét – ahol a Park is található – mától...
 
Először rendeznek nemzetközi anime zenei fesztivál Budapesten

Először rendeznek nemzetközi anime zenei fesztivál Budapesten

2023. májusában a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet a nemzetközi anime zenei fesztiválon a világ vezető anime popsztárjai. Először együtt a színpadon a Virtual Music Idols,Virtual Music Idols AI Original Singeroid "#kzn", a HIMEHINA, a MaRiNaSu trió és pop ikrek LiLYPSE. 
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek