Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

Fotó: Azahriah/FB
Fotó: Miskolczi Milán / Supermanagement

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A...
 
Fotó: Sziget Festival Official

10 éve nem fordult elő a Sziget történetében: magyar előadó a Nagyszínpad kiemelt idősávjában. Kitalálod, ki az?

"A Sziget mindig is különös hangsúlyt fektetett a hazai előadók különleges produkcióinak bemutatására a fesztivál szinte összes színpadán, de a Nagyszínpad esti sávjaiba - a közönségünk kívánságlistája alapján - jellemzően nemzetközi előadókat szoktunk meghívni" –...
 
 
Azahriah nem csak az Arénában triplázik

Azahriah nem csak az Arénában triplázik

A Hivatalos magyar slágerlisták éves összesítéséből kiderült, hogy melyek voltak a legnépszerűbb slágerek a zenei streaming szolgáltatásokban, a rádiókban és a klubokban, illetve hogy mely albumok fogytak a legjobban 2023-ban. Azahriah a megújult Album és Single toplistákon is tarolt,...
 
A turné 2024 novemberében zárul az USA-ban.

Kitört a világban a koncertőrület

"A koncertek iránti kereslet kifejezetten erőssé vált az elmúlt időszakban – és egyelőre nincs jele lassulásnak, még annak ellenére sem, hogy az infláció elég erőteljesen beleharapott a háztartások büdzséjébe. Persze, ez csak egy ok a sok közül, hogy Azahriah miért tudta...
 
Fotó: BuSH 2023

B-Á-R-M-I-T kérdezhettek – aki válaszol: Azahriah külföldi ügynöke, Fekete Giorgio és mások

November 2-4. között ismét megtölti Budapest legikonikusabb klubjait és pop-up helyszínét élettel a Budapest Showcase Hub (BuSH). A Carson Coma utolsó idei budapesti koncertje és Sisi fellépése mellett ezúttal is a kelet-európai régió legizgalmasabb előadóit ismerheti meg a közönség....
 
Még egy koncertet ad Azahriah a Puskásban

Még két koncertet ad Azahriah a Puskásban

Mivel a jegyek 95%-a elfogyott ez első napi rohamban a május 25-i koncertre, Azahriah a FB-oldalán tette közzé, hogy másnap, 26-án is lesz egy koncert. Aztán, amikor az is elfogyott, jött a harmadik dátum: 2024. május 24. Tripla Puskás – hoppá!
 
 
Fotó: Azahriah/FB

Első magyar előadóként Azahriah ad önálló koncertet a Puskás Arénában

Azahriah először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. A dalszerző-előadó 2024. május 25-én grandiózus látvánnyal és számos meglepetéssel készül.
 
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
Fotó: Azahriah/FB

A 2022-ben 122 milliószor streamelt Azahriaht mindösszesen 6.774-szer lehetett hallani a rádiókban

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) azt vizsgálta, hogy mely előadók és zeneszámok voltak a legnépszerűbbek a Spotify-on és a YouTube-on. Érdekes jelenség, hogy a zenei streamingplatform legsikeresebbjei közül egyetlen zenekar sem került be a rádiós top20-ba.
 
Manchester, England, England – Európai turnéra indul Azahriah

Manchester, England, England – Európai turnéra indul Azahriah

A Supermanagement tegnap tette közzé, hogy a közelmúltban teltházas Aréna- és Budapest Park-koncertet adó fiatal zenész Európa nagy városait vette célba.
 
Fotók: STRAND Fesztivál

Azahriah, Beton.Hofi, Carson Coma, Dzsúdló, Valmar – ők már biztos ott lesznek a STRAND Fesztiválon

Közel 30 nevet jelentett be 2023 augusztusa utolsó hetére a háromnapos STRAND Fesztivál. A címben felsoroltak mellett 2023. augusztus 24-26. között visszatér a STRAND-ra a törzsvendégnek számító Halott Pénz, a Bagossy Brothers Company és Majka is.
 
Eurosonic 2023: Magyarországot Azahriah és a Platon Karataev képviseli

Eurosonic 2023: Magyarországot Azahriah és a Platon Karataev képviseli

A legígéretesebb európai zenei tehetségeket szemlézik a rangos európai showcase fesztiválon – és zeneipari konferencián – a hollandiai Groningenben.
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek