Fotó: Paul McCartney/FB

Felcsillant a remény, hogy Paul McCartney januárban beugrik az Akváriumba

2020-ban 50 éves a Beatles Let It Be című lemeze. A The Bits, Magyarország egyik legnépszerűbb Beatles tribute zenekara január 18-án ezt Beatles-albumot ünnepeli és szólaltatja meg élőben az Akváriumban.
 
Illusztráció: Johannes Havn/Pexels

Papa Roach, Pixies, Billy Talent, The Subways – a New Beat szeret benneteket

A New Beat évről évre egyre több nemzetközi előadót hoz el Budapest klubjaiba a friss, befutás szélén álló izgalmas produkcióktól kezdve a fesztivál headlinerekig. 2020-ra már most 24 koncertet jelentettek be, köztük a csapat első Aréna-rendezését, a Papa Roach és a Hollywood Undead...
 
 
Így került egy mondatba Robbie Williams és Elvis Presley

Robbie Williams karácsonyi albuma mindent visz

Mégpedig ebbe: Robbie Williams és Elvis Presley a brit albumeladási lista legsikeresebb szólóelőadói.
 
Pixies

1986 óta léteznek – először ad koncertet nálunk a Pixies

Újabb legendás csapat teszi tiszteletét jövőre a Budapest Parkban. Bár még messzinek tűnik a dátum, de érdemes már most feljegyezni, hogy 2020. szeptember 2-án először ad koncertet hazánkban a Pixies!
 
The Subways

A metró májusban a Dürer kertig közlekedik: a The Subways Budapesten!

Karácsony közeledtével csak úgy záporoznak a jövő évi nagy koncertbejelentések, így mára is jutott egy hivatalosan megtámogatott örömhír: május 28-án a Dürerben zárja Young For Eternity című jubileumi turnéját a The Subways.
 
Fotó: YouTube

A Beatles soha sem létezett, Eminem pedig egy robot

Most bukkantunk a Bors egyik sorozatára, amely a képtelennél képtelenebb sztorikat gyűjt össze, a zenészekre vonatkozók közül válogattunk.
 
 
Mindig is ilyen hippibuszra vágytál!

Mindig is ilyen hippibuszra vágytál!

Elárverezik Paul McCartney színesre festett egykori turnébuszát, amellyel 1972 nyarán szelte át Európát zenekarával, a Wingsszel.
 
A fotó illusztráció

Most kenyértartóból bukkant elő egy Beatles-relikvia

Úgy tűnik, az egykori Beatles-rajongók leszármazottainak érdemes lenni feltúrni a lakást, mert a legkülönfélébb helyekről bukkannak elő a legendás zenekar relikviái.
 
Fotó: neosiam /Pexels

Beatkorszak blog: Az év, amikor Magyarországot elérte a diszkóláz

A popzene és a magyar televíziózás 1989 előtti kapcsolata már "barátinak" volt mondható, bár a heti műsoridő mennyisége miatt azért még maradhatott némi hiányérzet a nézőkben... Éppen ezért az 1979-es év kiugróan emlékezetes: Magyarországot is végleg elérte a diszkóláz –...
 
Fotó: uk.blastingnews.com

NEM az eperről szól John Lennon ikonikus dala!

Először nyitotta meg kapuit a látogatók előtt a John Lennon révén legendássá vált Strawberry Field Liverpoolban: az egykori árvaház helyén immár egy interaktív kiállításnak otthont adó látogatóközpont, közösségi kávézó, bolt és kertek várják a Beatles rajongóit.
 
Itt az első magyarországi Beatles Fesztivál

Itt az első magyarországi Beatles Fesztivál – forró csokival, Lennon-sapkákkal, koncertekkel

Az első magyarországi Beatles Fesztivált – a Beatles Weekendet október 5-én és 6-án tartják: első nap az Analog Music Hall-ban, a második napon pedig a Hard Rock Cafe-ban.
 
Máig nem tudni, miért halt meg a P.Mobil gitárosa, Bencsik Samu

Örök kérdés marad, hogy miért halt meg a P.Mobil angyalarcú gitárosa, Bencsik Samu

Ma lenne 67 éves Bencsik Sándor Samu (1952-1987), a tragikus sorsú gitáros, aki játszott a Beatrice, a Gesarol – később P. Mobil és a P.Box zenekarokban. Egy ausztriai lágerben halt meg 1987-ben, azóta is tisztázatlan körülmények között.
 
Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csillag Az Égen: az Erkel Színházba készül a Bagossy Brothers

A gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company októberben az Erkel Színházban mutatja be új műsorát – a csapat közel egy éve dolgozik a Csillag Az Égen című projekten.

Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show május 24-én látható a Tüskecsarnokban, nemzetközi sztárvendégekkel és a „crossover néptánc” egyedülálló...
Új koncertek