Nem a sokadik karanténklipet akarta megcsinálni a Honeybeast

Nem egy sokadik karanténklipet akart leforgatni a Honeybeast

A FB-oldalunkon már napközben bemutatott videót Budapest kiüresedett utcáin forgatták. A dal a környezetrombolásról szólt eredetileg, aztán rárakódtak az aktuális helyzetünk rétegei...
 
Édesség ínyenceknek – ilyen volt Caramel nagykoncertje az Arénában

Édesség ínyenceknek – Caramel: ilyen volt a nagykoncert az Arénában

Caramel egy mély érzésű édes maci és egy vérprofi előadóművész egyben, aki ezzel a végtelenül szerethető kettősségével elérte nálam azt, amit más előadónak még sosem sikerült: megríkatott. Szimfonikus zenekarral adott koncertje – enyhe képzavarral élve – finom édesség volt...
 
 
Újpesti Karácsonyi Vásár

Carbonfools, Tolvai Reni, Caramel: koncertek az újpesti karácsonyi vásárban

November 29. és december 23. között, 4 hétvégén át tart a koncertekkel tarkított Karácsonyi Vásár Újpesten a Szent István téren, ahol egy ideiglenes jégpályával is készülnek a szervezők. A programok természetesen ingyenesen látogathatók.
 
Ez az első hírünk, amely a napokon belül megnyíló Puskás Arénába invitál

Ez az első hírünk, amely a napokon belül megnyíló Puskás Arénába invitál

November 15-én az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit a Puskás Aréna. 2020. július 18-án pedig itt rendezik meg a 20 éves jubileumi Ez az a nap!-ot.
 
Csak egy kis emlék: a 2005-ös Megasztár-győzelem egy pillanata (Fotó: MTI)

Caramel 15 – szimfonik az Arénában

Szimfonikus koncerttel ünnepli pályafutása 15. évfordulóját Molnár Ferenc Caramel 2020. február 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. Az est két vendége Palya Bea és Tarján Zsófia (Honeybeast) lesz, a szimfonikus hangszerelést Zsoldos Béla készíti az énekes dalaihoz.
 
Fotó: Molnár Ferenc Caramel/FB

A pécsi Széchenyi téren lép fel Caramel

Mások mellett Caramel, Pápai Joci, David Yengibarian, Rutkai Bori és a Parno Graszt együttes lép fel, de számos családi program és hagyományőrző műsor is várja az érdeklődőket a szeptember 26. és 29. között zajló Pécsi Napok fesztivál ideje alatt.
 
 
Elmaradt Caramel debreceni koncertje

Elmaradt Caramel debreceni koncertje

Mi is kiemeltük a Facebook-oldalunkon, de csak most értesültünk arról, hogy a debreceni koncert elmaradt.
 
 Photo by Dazzle Jam from Pexels

A legnépszerűbb dalaikat dobják a közösbe a zenekarok az UNICEF segélykoncerten

Június 16-án a Budapest Parkban nyolc közkedvelt hazai zenekar ad koncertet, melynek teljes bevételét az UNICEF kapja, rajtuk keresztül pedig a hátrányos helyzetben élő gyermekek. Az eseményen fellép Caramel, a Supernem, a Magna Cum Laude, a Punnany Massif, a Bagossy Brothers Company, a...
 
Caramel, Dés László, és a hiperkarma is fellép a nyáron a Városmajorban

Caramel, Dés László és a hiperkarma is fellép nyáron a Városmajorban

Elkészült a Városmajori Szabadtéri Színpad idei szezonjának fellépőlistája, ahol a komolyzenétől kezdve, a jazz-en át a popzenéig, minden stílusból érkezik vendég. Dés László pedig kapásból duplázik.
 
A fotó illusztráció

Caramel, Rúzsa Magdi és Vastag Csaba sütit árulnak a Bazilikánál vasárnap

Hazánk legnagyobb sztárjai fogtak össze az autizmussal élőkért a szeretet ünnepén: vasárnap a bazilika előtt tart egész napos sütivásárt az Út a Mosolyért Alapítvány Caramel, Rúzsa Magdi és Vastag Csaba segítségével.
 
Miért pont velünk...? – Nagy a baj Carameléknél

Miért pont velünk...? – Nagy a baj Carameléknél

Nagyon rossz hírt közölt Caramel a saját Facebook oldalán: imádott kislányánál leukémiát diagnosztizáltak. :(
 
Klipsztori: Holnap már késő lesz?

Klipsztori: Holnap már késő lesz?

„7” című albumról elkészült a harmadik klip az „Alternatív” című számhoz. Caramel saját maga szerzi dalait és a szövegeket – ezúttal a videó koncepcióját is ő találta és Bogdán Balázs Balu rendezte.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek