A mohácsi busójárás lenyomta a Coldplayt és a Szigetet is

Összeszedték 2024 legnépszerűbb hazai eseményeit, vagyis azokat a rendezvényeket, amelyek idén a legtöbb embert mozgatják meg és a legtöbb turistát vonzzák majd Magyarországon, Magyarországra.

Fotó: MTI
Az Év Turnéja Budapestre jön – 16 év után visszatér a COLDPLAY

Az Év Turnéja Budapestre jön – 16 év után visszatér a COLDPLAY

A Coldplay 2023-as telt házas stadionturnéját követően bejelentette az európai koncertek harmadik körét 2024 június – július-augusztusára. A megállók között ott van Görögország, Románia és Finnország, valamint az első római koncertjük 2003 – és az első budapesti 2008 óta.
 
Fotó: Coldplay/FB

A Coldplay európai turné előtti nagy dobása

A zenekar és a SAP létrehozott egy Coldplay – Music Of The Spheres World Tour nevű applikációt, amely iOS és Android operációs rendszerben is elérhető: egyebek mellett segít a rajongóknak környezetkímélő módon eljutni a koncertekre, és jutalmazza is a megfelelő közlekedési forma...
 
 
Fotó: Coldplay/FB

HVG: A Coldplay koncertjén a rajongók ugrálása termeli majd az áramot

Ha meg nem ugrálnak, az együttes szerint kialszanak a fények és a buli lényegében meghal – írja a lap sajtóértesülés alapján.
 
Fotó: Coldplay/FB

Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös videót

Hamarosan megjelenik a Coldplay legújabb nagylemeze, a Music Of The Spheres. Az október 15-i kézzelfogható lemez, kazetta és cédé előtt már kijött a Higher Power című dal, tergnap pedig debütált az album – vélhetően – legnagyobb durranásának szánt single-je, a My Universe, amely...
 
Olyan lesz, mint a fesztivál, csak közönség nélkül – a Coldplay is fellép a Glastonbury-online bulin

Olyan lesz, mint a fesztivál, csak közönség nélkül – a Coldplay is fellép a Glastonbury-online bulin

Lövésünk sincs, lázba hoz-e egyáltalán még valakit egy streamelt fesztivál híre... Mindenesetre olyan nevekkel próbálunk némi érdeklődést kiváltani, mint a Coldplay, Damon Albarn, Jorja Smith, Kano, Haim és Wolf Alice.
 
Félre az előítéletekkel – ebből a BTS-feldolgozásból lett botrány Németországban

Félre az előítéletekkel – ebből a BTS-feldolgozásból kerekedett botrány

A világszerte igen népszerű K-POP zenekar, a dél-koreai BTS az MTV rendhagyó Unplugged műsorában egy Coldplay-coverrel rukkolt elő.
 
 
Ed Sheeran, Rolling Stones, Sting: 1500 zenész nyílt levelet írt a brit kormányhoz

Ed Sheeran, Rolling Stones, Sting: 1500 zenész nyílt levele a brit kormányhoz

Ed Sheeran, Rolling Stones, Sting, Paul McCartney, Liam Gallagher, Dua Lipa, Eric Clapton, a Coldplay, Sting, Dizzee Rascal – csak pár név azok közül, akik szignálták a levelet, melyben arra kérik a brit kormányt, hogy segítse ki a könnyűzenei iparágat a pandémia idején.
 
Shakirát, a Coldplayt és Justin Biebert is leszerződtette az EU egy szuperkoncertre

Shakirát, a Coldplayt és Justin Biebert is leszerződtette az EU egy szuperkoncertre

Számos világsztár, köztük Shakira, a Coldplay és Justin Bieber is fellép azon a nagyszabású szombati online koncerten, amelyet az Európai Bizottság szervezett a koronavírussal összefüggő gyógyszer- és vakcinakutatások finanszírozására.
 
 Soha vissza nem térő alkalom: Ed Sheeran, Bruno Mars és a Green Day is fellép a PlayOn Festen

Soha vissza nem térő alkalom: Ed Sheeran, Bruno Mars és a Green Day is fellép a PlayOn Festen

Úgy, mint a magyar népmesében az okos lány: ott is lesz meg nem is, ugyanis a Warner Music Group háromnapos virtuális zenei fesztiválján a kiadó sztárjainak – köztük Cardi B, Ed Sheeran és a Coldplay – korábbi koncertjeit tűzik műsorra az interneten.
 
 Dakota Johnson klipet rendezett szerelmének

Dakota Johnson klipet rendezett szerelmének

A Coldplay a 2019 novemberében megjelent „Everyday Life" című albumán található „Cry Cry Cry" című dalhoz készítette el legújabb klipjét. A videót Cory Bailey és A szürke ötven árnyalatából megismert Dakota Johnson rendezték – ez utóbbi egyébként a banda frontemberének, Chris...
 
Fotó: Ammanban próbál a zenekar (Coldplay/FB)

Nem indul lemezbemutató turnéra a Coldplay – féltik a bolygót

Nem indul lemezbemutató turnéra a brit zenekar, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti terheit.
 
Új albummal tér vissza november végén a Coldplay!

Új albummal tér vissza november végén a Coldplay

Nagyon-nagyon hosszas várakozás után november 22-én jelenik meg az angol Coldplay legújabb albuma Everyday Life címmel. Ráadásul dupla verzióban! Két dal pedig máris meghallgatható róla.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek