Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Hazai blues-rock legendák és friss YouTube kedvencek a FEZEN fesztivál újabb programcsomagjában, ahol Hobo és Deák Bill Gyula újra egy színpadon szórakoztatja majd a közönséget.
 
Fotó: 24.hu

Deák Bill Gyula, Csík zenekar és Irie Maffia koncert is lesz Óbuda Napján

Május 2-4. között rengeteg koncerttel, kiállítással, bemutatóval, vetélkedővel és gasztro-örömökkel vár mindenkit a hagyományos Óbuda Napja rendezvénysorozat, ahová a belépés természetesen továbbra is díjtalan.
 
 
ROSSZ VÉR – 2019-ben is ad egy nagykoncertet Deák Bill Gyula

ROSSZ VÉR – 2019-ben is ad egy nagykoncertet Deák Bill Gyula

Bill Kapitány tavaly ünnepelte hetvenedik születésnapját és pályafutásának ötvenedik évfordulóját az Arénában (mi ott voltunk!), és még mindig rendületlen energiával dolgozik tovább: 2019. december 14-én a budapesti MoM Sportban ad koncertet "Rossz vér" címmel.
 
Kölcsey Szabolcs a rákóczifalvai Macimúzeumban, ahol a Kölcsey család egykori bútorai is megtekinthetők

Kölcsey-leszármazott versenyez szombaton A DAL-ban

Kölcsey Ferenc nevét és az általa írt Himnuszt minden magyar ismeri, azt azonban kevesen tudják, hogy a költőnek még most is élnek leszármazottai. Például Kölcsey Szabolcs, az Acoustic Planet frontembere, aki büszke származására, s mindent megtesz azért, hogy méltó legyen...
 
Életműkoncertet ad Hobo az Arénában

Életműkoncertet ad Hobo az Arénában

2019. március 30-án Földes László Hobo többórás koncertet ad a Budapest Arénában, amelyben felmutatja 50 évesnél hosszabb pályája legfontosabb elemeit.
 
Bor, kenyér, tűzijáték és sztárfellépők a Plázson a héten

Bor, kenyér, tűzijáték és sztárfellépők a Plázson a héten

Idén is megrendezik Siófokon a nyári szezon legnagyobb ingyenes eseményét, az augusztus 20-i nemzeti ünnephez kötődő Bor és Kenyér Ünnepét. Augusztus 16-tól 20-ig koncertek, gyerekprogramok és vásárosok várják az érdeklődőket a kikötőben. Fellép többek között Tóth Vera, Deák...
 
 
Az ember minden nap tanul valamit: Deák Bill Gyula írta a sukárezacsajt!

Az ember minden nap tanul valamit: Deák Bill Gyula írta a sukárezacsajt!

Biztos mindenki tudta eddig is, csak mi maradtunk le a dologról, nyilván Bill Kapitányra koncentráltunk eddigi életünk során, és nem a hosszú fekete hajakra.
 
Motorral érkeznek a Fekete Bárányok Vácra a hétvégén

Motorral érkeznek a Fekete Bárányok Vácra a hétvégén

Hetedik alkalommal rendezik meg a cseppet sem rövid nevű Dunakanyar Motoros Majális és Pünkösdi Családi Napokat Vácon, ahol a 3 nap alatt a motorok mellett a zene is főszerepet kap.
 
Fotó: Nagy János

40 éve nem érdekli őket a világ

"40 éves lenne a Hobo Blues Band, de nem lett" címmel Hobóék a Barba Negra Track-ben léptek fel május 4-én.
 
Ingyenes Deák Bill-koncert Márton-napon

Ingyenes Deák Bill-koncert Márton-napon

Szent Márton egy libaólban próbált elrejtőzni, amikor püspökké akarták megválasztani, de a ludak elárulták gágogásukkal... Azt nem tudjuk, Bill kapitány kit leplez majd le, de az tuti, hogy nem gágogni fog.
 
Kopaszkutya, Jégkrémbalett, Rocktérítő – újraindul a Beattörténeti filmklub

Kopaszkutya, Jégkrémbalett, Rocktérítő – újraindul a Beattörténeti filmklub

Október 26-án 19 órakor az Extázis 7-től 10-ig vetítésével folytatódik a Hangfoglaló Program (korábban Cseh Tamás Program) és a Hangőr Egyesület közös beattörténeti filmklubja. A vetítéssorozat továbbra is a popzene és filmipar óvatos frigyének gyümölcseit veszi számba, de...
 
Ő még csak most 69... – Deák Bill Gyula szülinapi zsúrja a Rocktárban

Ő még csak most 69... – Deák Bill Gyula szülinapi zsúrja a Rocktárban

A magyar blues-legenda 1948. november 8-án látta meg a napvilágot Kőbányán. Az Artisjus-díjas művészt mindenki csak Bill kapitányként emlegeti, aki 1984-ben még Chuck Berryvel is fellépett a szomorú sorsú egykori Budapest Sportcsarnokban.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek