Menopauza 1170x180

Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

2019/04/16  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Hazai blues-rock legendák és friss YouTube kedvencek a FEZEN fesztivál újabb programcsomagjában, ahol Hobo és Deák Bill Gyula újra egy színpadon szórakoztatja majd a közönséget.

Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Szépen színesedik a FEZEN fesztivál idei kínálata, amit hagyományosan a fehérvári MÁV pályán rendeznek július 24-27. között. A rock- és metálrajongók mekkájaként elhíresült fesztivál évről évre egyre több stílusból próbál fellépőket leigazolni, ami miatt kapnak hideget-meleget az ős-fezenes arcoktól. A szervezők ennek ellenére nem hátrálnak meg, bizonyítja ezt az idei kínálat is, ahol szinte minden műfajból érkeznek majd kedvencek.

Az eddigi húzónevek - Dream Theater, Arch Enemy, Airbourne, Majka, Dub Fx,Ignite, Halott Pénz, Alestorm, Life of Agony, Wellhello, Firewind, Queensrÿche, Follow The Flow - mellett a hazai blues-rock kíválóságaival is találkozhatunk majd. Együtt érkezik Székesfehérvárra a két legenda, Deák Bill Gyula és Földes László Hobo. A Bill és Hobo újra együtt produkció mellett a Rudán Joe Bandet és a Takáts Tamás Blues Bandet is láthatja a FEZEN közönség.

Bár több évtizedes zenei pálya kevésbé, de sokmilliós YouTube megtekintés és ugrásszerűen növő rajongótábor annál inkább van a mai kedvencek mögött. A felgyorsult világunkban a zenei stílusok, és a sztárok is rohamtempóban születnek, ezért a FEZEN is összerakott  gyorsan a pénteki napra jónéhány nevet a friss generációból. Így már biztos látható és hallható lesz Krúbi, a USNK, a Soerii & Poolek, a Stolen Beat, Lmen Prala, Mikee Mykanic és Dj Gotzh is.

FEZEN, fesztivál, 2019, koncert, USNK, Krúbi, Soerii & Poolek, Stolen Beat, Lmen Prala, Mikee Mykanic, Dj Gotzh, Rudán Joe Band, Takáts Tamás Blues Band, Hobo, Deák Bill Gyula

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek