Új lemezét hozza el az Akváriumba az egyik legműveltebb rockzenekar, a Dead Poet Society

A most megjelent Fission még csak a zenekar második nagylemeze, de a banda világszerte több mint 72 millió streamet gyűjtött össze és két Top 15-ös kislemez-dallal is büszkélkedhetnek. Budapestre február 25-én érkeznek.

Fotó: Chandler Moyer
Ő lesz a Dead South vendége a Budapest Parkban

Ő lesz a Dead South vendége a Budapest Parkban

Corb Lund egy igaz mai cowboy: családjában hosszú időkre visszamenő hagyománya van a farmerkodásnak és a rodeózásnak, de ez még kevés lenne a színpadhoz: kanadai western- és country előadó, ahogy az a vendéglátótól elvárható.
 
Két hazai telt házas koncert után ismét Magyarországra jön a  DEAD SOUTH

Két hazai teltházas koncert után ismét Magyarországra jön a DEAD SOUTH

Amikor a "bendzsó, cselló, mandolin, szakáll"-zenekar először belogolt Magyarországra – vagyis 2020. november 26-án –, akkor a nagy érdeklődésre való tekintettel át kellett tenni a koncertet a Dürerből az Akváriumba. Második alkalommal is ott láttuk és imádtuk őket – 2024....
 
 
 Olyan, mintha a '70-es, '80-as évek sci-fi és akció filmjei zenéi szólnának

A '70-es, '80-as évek sci-fi filmzenéi az A38-on

Időutazásra hív a Dance With The Dead június 22-én az A38 Hajón. Analóg szintetizátoraival és gitárjaival a zenekar úgy szól, mint a '60-as, '70-es, '80-as évek sci-fi és akciófilm-zenéi.
 
Így menetelnek a halott zen mesterek

Menetelnek a halott zen mesterek

A médiaszakemberként és a Majdnem Híres Rocksuli-társalapítóként is jól ismert Bihari Balázs ezúttal nem Hippikiller alteregója, hanem ezúttal a "rendes" neve alatt készít lemezt, melyről most megjelentetett egy felvételt.
 
Fotó: Dead South/FB

Bendzsó, cselló, mandolin, szakáll: a The Dead South jövő szerdán visszatér Budapestre

Tavalyi telt házas koncertje után, a The Dead South szinte napra pontosan visszatér a tett színhelyére, hogy ismét elhúzzák a nótánkat. Mi ott leszünk!
 
Fotó: Dead Can Dance/FB

A legutóbbi albumáról csak egyetlen számot fog játszani Dead Can Dance

A kultikus világzenei csapat áprilisban kezdi európai turnéját, amely május 8-án érinti a Budapest Sportarénát. Mint Brendan Perry az MTI-nek elmondta, a turnéra minden dalhoz új hangszerelést készített.
 
 
A Grateful Dead tagjai áldásukat adták Scorsese zenés életrajzi filmjére

A Grateful Dead tagjai áldásukat adták Scorsese zenés életrajzi filmjére

Martin Scorsese már több fontos zenei dokumentumfilmet forgatott: 1970-ben a Woodstock, 1978-ban Az utolsó valcer, 2011-ben George Harrison: Élet az anyagi világban és 2019-ben a Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story című produkciókat.
 
Három év után újra Budapesten a Dead Can Dance

Három év után újra Budapesten a Dead Can Dance

A Dead Can Dance legutóbb "A Celebration – Life & Works 1980-2019" című turnéja keretében lépett fel 2019 júniusában a Sportarénában, 2022. május 8-án ugyanitt láthatjuk-hallhatjuk őket.
 
Fotó: DD/FB

Elhalasztották a Dead Daisies budapesti koncertjét

A Barba Negra közleménye szerint elmarad a The Dead Daisies február 16-ra meghirdetett budapesti koncertje.
 
Mötley Crue, Five Finger Dead Punch, Papa Roach – Better Noise Music Festival

Mötley Crue, Five Finger Dead Punch, Papa Roach – Better Noise Music Festival

Miközben a világ azon cidrizik, hogy vajon mi fog történni a következő pillanatban, a Better Noise virtuális zenei fesztivállal ünnepli a nyarat, amelyen a rockzene legnagyobb nevei szerepelnek.
 
A Papa Roach óriási bulit csapott az Arénában

A Papa Roach óriási bulit csapott az Arénában

A zenekarnak ez már sokadik magyarországi koncertje volt, azonban az első a Papp László Sportarénában. Megannyi fesztiválfellépés után ezen a helyszínen sem okoztak csalódást.
 
Foró: PR/FB

A basszeros tesója ugrik be Jerry Horton helyére a Papa Roach turnéján

Az együttes a Hollywood Undead-del és Ice Nine Kills-zel ad koncertet március 4-én Magyarországon. A Jacoby Shaddix vezette banda azonban nem teljes felállással érkezik hozzánk, az alapító és azóta is oszlopos tag, Jerry Horton ugyanis a napokban eltörte két ujját, melynek következtében...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek