Foró: PR/FB

A basszeros tesója ugrik be Jerry Horton helyére a Papa Roach turnéján

Az együttes a Hollywood Undead-del és Ice Nine Kills-zel ad koncertet március 4-én Magyarországon. A Jacoby Shaddix vezette banda azonban nem teljes felállással érkezik hozzánk, az alapító és azóta is oszlopos tag, Jerry Horton ugyanis a napokban eltörte két ujját, melynek következtében...
 
Öt év után önálló koncertet ad Budapesten a Papa Roach!

Öt év után önálló koncertet ad Budapesten a Papa Roach!

A Papa Roach öt év után ismét önálló koncerttel érkezik Magyarországra, ráadásul ezúttal minden eddiginél nagyobb bulival készülnek március 4-én a Papp László Budapest Sportarénába, a Hollywood Undead társaságában.
 
 
Fotó: The Rasmus Facebook

Időutazás a Rasmus-szal a Barba Negrában

Remek kis időutazós esténk volt pénteken a The Rasmus zenekar jóvoltából, akik a 15. szülinapját ünneplő legendás Dead Letters albumuk turnéja kapcsán faroltak be a Barba Negrába. És milyen jól tették! :)
 
Szerdán itt a Dead Can Dance!

Szerdán itt a Dead Can Dance!

Hét év után ismét Dead Can Dance-koncert lesz a Papp László Budapest Sportarénában. A világzene egyik kultikus csapata szerdán lép fel a fővárosban.
 
Sátán, légy a csicskám! - Megnéztük a botrányhős Mayhem zenekar ihlette mozifilmet

Templomégetés, gyilkosság és black metal - Megnéztük a botrányhős Mayhem zenekar ihlette mozifilmet

Május 2-től érkezik a hazai mozikba a kultikus Sundance Filmfesztiválon debütált Lords of Chaos – A sötétség gyermekei, amely minden idők valószínűleg leghírhedtebb zenekara, a – tragikus események után újjáalakult és ma is aktív, sőt magyar taggal is rendelkező – Mayhem...
 
Még élek! Phil Collins Európában turnézik

Még élek! Phil Collins Európában turnézik

A Genesis frontemberét, a hétszeres Grammy-, Oscar- és Golden Globe-díjas dobos-énekest nem kell bemutatni a magyar közönséget, ezért ezzel most nem is terhelném a kedves olvasót. Azzal viszont igen, hogy Phil Collinsnak legendásan remek a humora. Ezt jelzi turnéjának a címe is: Not Dead Yet :)
 
 
Azt tudtátok, hogy a Green Day dobosának izlandi death metal zenekara van?

Azt tudtátok, hogy a Green Day dobosának izlandi death metal zenekara van?

Valószínűleg nem tudtad, pedig a Green Day dobosának,Tré Coolnak TÉNYLEG van egy izlandi death metal együttese. A banda neve Dead Mermaids, vagyis Halott Sellők, és nemrég kiadtak egy új EP-t “You’re Welcome” címmel.
 
Fotó: Chad Lawson/FB

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti...
 
Svájci kecskepásztorok, új-zélandi méhkasok: Budapestre jön a Dead Can Dance!

Svájci kecskepásztorok, új-zélandi méhkasok: Budapestre jön a Dead Can Dance!

A Celebration – Life & Works 1980 -2019 című turnéjának keretén belül 2019. június 26-án Budapesten ad koncertet a Dead Can Dance.
 
A szektarocktól a Necc partyig – Péntekünk a VOLT-on

A szektarocktól a Necc partyig – Péntekünk a VOLT-on

Idén én azt a napot vártam a legjobban, nem hiába: régről gyökerező imádatom tárgya, az általam csak Fred bácsiként emlegetett Fred Durst és csapata, a Limp Bizkit ismét bebizonyította, nem véletlenül lettek akkora sztárok évekkel ezelőtt. No, de tekerjünk vissza a történet elejére.
 
Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

5 nap alatt 150.000-nél is több vendéget várnak Sopronba, a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, ahol a legnagyobb küzdőtér elé épülő Telekom Nagyszínpad hét emelet magas, szélessége 24 méter, a súlya pedig több, mint 200 tonna.
 
Már a kávéházaknak is van éjszakája!

Már a kávéházaknak is van éjszakája!

Aki szereti a jó kávét, a hangulatos kávéházakat, az irodalmat, a zenét, a stand up műfajt vagy a slam poetryt, plusz bírja az éjszakázást, annak jó hírünk van: 2018 május 18-án első alkalommal rendezik meg a Kávéházak éjszakája névre keresztelt programsorozatot a fővárosban.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek