Egy estére kinyit a Hotel Menthol – újra Hungária-koncert a Népstadionban

Az együttes legutóbb 1995-ben adott koncertet a Népstadionban, amit ma már persze nem így hívnak, de a Hungária-érzés csaknem 30 év távlatában is ugyanaz: egy estére a Puskás Stadionban ismét összeáll a legendás zenekar – Fenyő Miklós, Szikora Róbert, Dolly és Novai Gábor.

Egy estére kinyit a Hotel Menthol – újra Hungária-koncert a Népstadionban
Azzal ünnepli a Rock and Roll Hall of Fame-be történt beiktatását, hogy kiad egy rockzenei feldolgozásokból álló albumot. (FGotó: Dolly Parton/FB)

Dolly Parton rockalbumot ad ki – Mick Jaggert is meghívta közreműködőnek

A country szupersztár szeret kirándulásokat tenni más műfajokba, talán ezért van, hogy úgy tűnik, ő az, aki sosem öregszik, sőt folyamatosan frissíti a zenéjét és a jelenlétét.
 
Fotó: Dolly Parton/FB

Mit mondott, százmillió dollár??? Minden szempontból komoly díjat kapott a country királynője

Százmillió dolláros díjat kapott Dolly Parton countryénekes és filantróp Jeff Bezostól, az Amazon alapítójától – számolt be róla a BBC News.
 
 
Dolly Partont is bevonul a hírességek csarnokába, pedig nem is akarta

Dolly Parton is bevonul a hírességek csarnokába, pedig nem is akart

Rajta kívül Eminemet, a Duran Durant, Lionel Richie-t, Pat Benatart, Carly Simont és a Eurythmicset iktatják idén a clevelandi székhelyű Rock & Roll Hírességek Csarnokába.
 
Fotó: Instagram

Karácsonyozz Dolly Partonnal!

Vagy nem figyeltünk eddig rá, mert elintéztük azzal, hogy a bizonyos adottságairól is híres country énekeső zenéje nem igazán izgi, vagy tényleg most pörgött fel: lassan egy éve mindig előrukkol valamivel. Pedig immáron a 74. évét tapossa. Vagy táncol rajta.
 
Fotó: YouTube

Reméljük, az Aerosmith jobban teljesít majd a Puskásban, mint a Grammy-gálán

Helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben, a Staples stadionban rendezték meg a 62. Grammy-gálát. A helyszín a Los Angeles Lakers otthona. Kobe Bryant ennek a csapatnak volt az ikonikus játékosa...
 
Dolly Parton posztjából netes kihívás lett

Dolly Parton posztjából netes kihívás lett

A Borsonline meséli, hogy véletlenül lavinát indított el az Instagramon Dolly Parton.
 
 
Mennyire jó fej már a 73 éves Dolly Parton!

Mennyire jó fej már a 73 éves Dolly Parton!

Bár hölgyek esetében nem túl elegáns dolog a kort emlegetni, de van egy pont, amikor átfordul az egész, és a kor a WOW! kategóriába csúszik át: elképesztő jól néz ki Dolly Parton, a hangja tökéletes – és az, hogy egy hét Grammy-díjas – egyébként összesen negyvenöt alkalommal...
 
Fotó: Bors

Úgy búcsúztak el Szaxi Maxitól, ahogy élt

A Bors közölt fényképes tudósítást az augusztus 21-én elhunyt zenész búcsúztatásáról.
 
Fotó: Bors

Elhunyt a legendás Szaxi Maxi

67 évesen távozott tőlünk, és már biztosan az égi zenekarban fújja szeretett szaxofonját az egykori Hungária, és Dolly Roll oszlopos tagjaként ismertté vált Fekete Gyula, alias Szaxi Maxi.
 
Tíz éve hagyott itt minket Flipper Öcsi

Tíz éve hagyott itt minket Flipper Öcsi

Nem kért már ebből a világból, pedig csupán 46 éves volt (1962-2008)... Az Újságmúzeum mai posztját közöljük, noha az évforduló nem napra kerek.
 
Oláh Ibolya Zorán dalát énekli a Sztárkarácsonyon

Oláh Ibolya Zorán dalát énekli a Sztárkarácsonyon

December 18-án harmadik alkalommal lépnek fel a legismertebb hazai előadók a Kongresszusi Központban, hogy a közönséggel együtt ünnepeljenek.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek