Crossfaith

Japán metalcore a Dürerben: Crossfaith

Nem először járnak hazánkban, azonban önálló fellépőként 2020 február 22-én debütál majd a Dürerben a japán metalcore legígéretesebb exportcikke, a Crossfaith.
 
A Metallicával turnéztak, most a Dürerbe jönnek: BOKASSA

A kannibál császárról elnevezett zenekar a Dürerben ad önálló koncertet

A közelmúltban a Metallica társaságában turnézott a norvég stoner rocker BOKASSA, a fáma szerint még Slash is a színpadra állt a zenekar "Who the fuck is Bokassa?" feliratú pólójában. Idén novemberben önálló turné keretében járják végig Európát.
 
 
Lil Peep egyik legközelebbi barátja lép fel a Dürerben

Lil Peep egyik legközelebbi barátja lép fel a Dürerben

Lil Peep producere már járt nálunk tavaly tavasszal – Smokeasac március 31-én lépett fel, szintén a Dürer kertben. November 24-én Brennan Savage-t üdvözölhetjük itt, aki új lemezével turnézik Európában.
 
Fotó: Dürer Kert

A Dürer Kert lett az év helyszíne az Öröm a zene díjátadón

Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 12 kategóriában, elsősorban zeneipari háttérembereknek. A Gyálon tartott eseményen megtartották az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjét is, amit az Antares nyert.
 
Female Metal Voices Tour –  5 női frontemberes zenekar a Dürerben

Female Metal Voices Tour – tele lesz női frontemberes zenekarokkal a Dürer

Ismét a hölgyeké lesz a főszerep a Dürer Kertben idén december 8-án: Magyarországra érkezik a Leaves' Eyes-Sirenia-Forever Still-Lost in Grey-Asphodelia ötösfogat, s hozzájuk majd hazai meglepetésvendégek is csatlakoznak majd.
 
A fotók mindent elmondanak a zenekar varázsáról: Tribali a Dürerben

A magyarok kedvenc máltai zenekara a Dürerben lép fel: egy népdalt is megtanultak

Másfél évtizede a zenekar örömzenélésből született, és dalaikkal azóta is az életet ünneplik. A Tribali tagjai a pozitív energiát azonban nem csak a zenéjükön keresztül igyekeznek átadni: már évekkel ezelőtt számot írtak az esőerdőkről, fiatalokat tanítanak zenére, és még...
 
 
Az ellenálló fiatalok zenéje – EUnderground Fesztivál a Dürerben

Az ellenálló fiatalok zenéje – EUnderground Fesztivál a Dürerben

A 20. század történelmét szeretné közelebb hozni a fiatalokhoz az EUnderground Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyet szeptember 19-én tartanak a fővárosi Dürer Kertben.
 
A '70-es évek sci-fi filmjeinek hangulata a Dürerben: Operators

A '70-es évek sci-fi filmjeinek hangulata a Dürerben: Operators

Dan Boeckner új zenekara, az Operators a Radiant Down albummal érkezik szeptember 3-án a Dürer Kertbe.
 
Napsütötte pop-punkkal indul az ősz  - Zebrahead lemezbemutató koncert a Dürer Kertben

Napsütötte pop-punkkal indul az ősz - Zebrahead lemezbemutató koncert a Dürer Kertben

A Zebrahead hiper laza stílusban szállítja a kaliforniai életérzést napsütötte pop-punk dalaival. A csapat márciusban jelentette meg tizenharmadik lemezét Brain Invaders címmel, melyet szeptember 2-án nálunk is bemutatnak a Dürer Kertben.
 
Fotó: Filips Smith

Good Luck című új albumával tér vissza hozzánk a Carnival Youth

Brazíliában rögzítette új lemezét a lett Carnival Youth. Az indie-rock csapat pár nappal ezelőtt a Szigeten is fellépett, szeptemberben pedig lemezbemutató turnéjukkal visszatérnek Budapestre és Debrecenbe is. De lássuk először a lemezt!
 
Fotó: Dürer kert

Ezt nem szerettem, ezt nem szerettem… Európa Kiadó, Dürer-kert

"Mit csináljak, hogy elfelejtsem?" Na jó, elfelejteni azért semmiképp nem akarom, de messze nem ez volt életem legjobb Európa Kiadó-koncertje, de még az csak az idei évé sem. Illetve hát... egyáltalán nem lett volna ez rossz koncert, ha az ember csak úgy általában betéved egy ismeretlen...
 
Fotó: Youtube

Partiállatok, Metallica, késelés, gyilkosság, félbeszakadt koncert – ez történt a nagyvilágban

Tegnap elég erős napja volt a zenei bulvárnak, csak úgy záporoztak az események – ezekből válogattunk. Kezdjük a jóval, folytassuk a viccessel, és ezen a vonalon haladjunk a tragikus felé.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek