A Honeybeast másnapos

Megérkezett a Honeybeast legújabb dala, amelyhez Horváth Réka készített klipet – ő felel amúgy Krúbi vizuális anyagaiért is.

 Honeybeast – Krúbi: mi a közös bennük?
Redbreast Wilson elhozza a télbe Santa Fe napsütését

Redbreast Wilson elhozza a télbe Santa Fe napsütését

Redbreast Wilson énekes-dalszerző a tavalyi Budapest-Nashville-koprodukcióban készült lemeze, a Tradin' Your Love után újra összetrombitálta magyar és amerikai csapatát egy vadonatúj single erejéig.
 
 Ősszel visszatér a klubokba a Honeybeast

Ősszel visszatér a klubokba a Honeybeast

Hét tél, hét tavasz és hét nyár után, sok-sok fesztiválkoncerttel, szimfonikusokkal, táncosokkal és stand-uppal színesített, színháztermes turnékkal a háta mögött 2023 őszén a Honeybeast visszatér oda, ahonnan minden igazi zenekar elindul: a klubokba.
 
 
A Honeybeast meg a stratup – klippremier

A Honeybeast meg a startup – klippremier

Új dallal rukkolt elő a Honeybeast. Ha nem is értünk Tarján Zsófi minden szavával egyet startup-meghatározás ügyben, az új videót szívesen ajánljuk a figyelmetekbe, főleg úgy, hogy mesterséges intelligencia felhasználásával készült. Mondja valaki, hogy az együttes nem halad a...
 
Fotó: iLand Band FB/Mernyó Ferenc

Lemezbemutató koncert egykori East-taggokkal a MOMkult-ban: iLand – Sziget

A Sziget címmel dupla albumot készített az iLand zenekar. A legendás progrock csapat, az East egykori zenészeiből alakult formáció szeptember 6-án a MOMkult-ban mutatja be az anyagot.
 
Közös klipet készített a Honeybeast és a New Level Empire

Közös klipet készített a Honeybeast és a New Level Empire

A 'Nem hagylak egyedül' című dalban Zola testőrként férkőzik Tarján Zsófi közelébe. A klipet Czoller Bence és csapata készítette, akivel korábban már minkét zenekar dolgozott. 39. bicskei napok
 
A blues-ról countryra váltott Redbreast Wilson – itt az új album, lemezbemutatóval!

A bluesról countryra váltott Redbreast Wilson – itt az új album, lemezbemutatóval!

Redbreast Wilson legutóbbi bluesalbuma után most Nashville-t hozza el Magyarországra. A lemezbemutató 2022. május 5-én lesz a Gödörben.
 
 
Szivar, terasz, Budapest Park – Mohabácsi Honeybeast koncerten járt

Szivar, terasz, Budapest Park – Mohabácsi Honeybeast koncerten járt

Magamtól biztosan nem rohantam volna Honeybeast koncertre. A szerelmetesfeleségtársam (továbbiakban SzFT) forszírozta. Eddig hűségesen jött velem mindenfelé – és élvezte, amit tudott. A Honeybeast kimondottan az ő kívánsága volt. Én meg szeretem őt. De nem csupán a családi béke...
 
Ismerős ez a pánik érzés? A Honeybeastnek igen...

Ismerős ez a pánikérzés? A Honeybeastnek igen...

Filmszerűen peregnek le a múlt képei a Honeybeast legújabb videóklipjében, melyek egészen a gyermekkori traumákig nyúlnak vissza.
 
Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.
 
Fotó: Udvardi-Attila

Van jó szakítás is, vagy az csak legenda?

A Honeybeast tagjai sem ússzák meg a szakítás keserű tapasztalatát. Új videójukban az elválás fekete-fehér valóságát tárják elénk.
 
Fotó: Rosta Márk

A Budapest Parkban október közepéig tart az indián nyár

Ha szomorúak vagyunk attól, hogy vége a fesztiválszezonnak, vagy az idő szomorú, mint mondjuk ma reggel, a Budapest Park még egy darabig pumpálni tud a közönségbe egy kis szabadtéri életerőt, aztán úgyis jön egy hosszú bezárt rész, már ami a klubszezont illeti, nem a covidot...
 
Fotó: Honeybeast/FB

A Honeybeast is bepálinkázott (szmájli)

A Honeybeast is csatlakozik a Hősök, a Jónás Vera Experiment, a Margaret Island és a Turbo mellé: egy új meggypálinka a zenekar egyik leghíresebb slágerének címét fogja viselni: BÓDOTTÁ.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek