Fotó: Honeybeast/FB

A Honeybeast is bepálinkázott (szmájli)

A Honeybeast is csatlakozik a Hősök, a Jónás Vera Experiment, a Margaret Island és a Turbo mellé: egy új meggypálinka a zenekar egyik leghíresebb slágerének címét fogja viselni: BÓDOTTÁ.
 
Mit csinál a Honeybeast éjfél után?

Mit csinál a Honeybeast éjfél után?

A Szegedi Kortárs Balett táncművészeinek közreműködésével készült a Honeybeast eddigi legszínesebb klipje.
 
 
A bizalom próbája az ottlevés – ilyen volt a Wild East Rock a Hegyalján

A bizalom próbája az ottlevés – ilyen volt a Wild East Rock a Hegyalján

"Köszönjük Nektek, hogy bíztatok bennünk és ilyen sokan eljöttetek az első új Hegyaljára, a Wild East Rock-ra" – írták a szervezők a Fb-on, és tanúsíthatjuk: a pengeélen táncoló kezdés után behúzta a fesztivált a csapat.
 
A Wild East Rock már most a jövő nyárra gondol

A Wild East Rock már most a jövő nyárra gondol

Pedig még el sem kezdődött az első új Hegyalja fesztivál: most hétvégén lesz a rockerek és a motorosok, valamint a rocker motorosok dzsemborija Rakamazon, az egykori fesztivál helyszínén: 100% rock, hideg sör, GERONIMO MC EAST.
 
Újra szól a rock a Hegyalján! – Alakul a Wild East Rock fesztivál programja

Újra szól a rock a Hegyalján! – 18 nap múlva itt a Wild East Rock fesztivál

Most nem túrjuk elő, hányszor és hol sírtunk a Hegyalja fesztivál után – minden imánk így hallgattasson meg :) A LESZ Feszt és a Geronimo Motorcycle Club East összefogása valóságra váltotta a reményeket.
 
Még egy fesztivállal kevesebb: elmarad az East Fest Mezőtúr

Még egy fesztivállal kevesebb: elmarad az East Fest Mezőtúr

"Figyelembe véve a rendelkezésünkre álló információkat, sajnálattal kell most bejelentenünk, hogy az East Fest 2021-ben nem tud megvalósulni" – írták a FB-on megosztott közleményükben.
 
 
Egy zenész már el merte mondani a véleményét

Egy zenész már el merte mondani a véleményét

Amikor megosztottuk a cikkünket arról, hogy egy zenés, táncos rendezvény nem minősül kulturális rendezvénynek, azt gondoltuk – nem is miattunk, de –, csak felemelik jó páran a hangjukat a szakmából. Mert lehet, hogy ez csak egy béna, sebtében összehozott megfogalmazás, amelynek...
 
Gyilkosság, nyomozás, misztikum – klip készült Tarján Zsófi és Palya Bea duettjéhez

Gyilkosság, nyomozás, misztikum – klip készült Tarján Zsófi és Palya Bea duettjéhez

A Honeybeast "Ha meghalok" című dalát Tarján Zsófi és Palya Bea énekelte fel, most elkészült a videó is hozzá
 
Az Iron Maiden a Groupama Arénában ad koncertet jövő júniusban

Az Iron Maiden jövő júniusban a Groupama Arénában ad koncertet

Az IRON MAIDEN bejelentette, hogy többek között egy magyarországi fellépés is bekerült a 2021-es Legacy Of The Beast európai turné utolsó szakaszába, a banda június 9-én ad koncertet a Groupama Arénában. Előzenekarként a Lord Of The Lost melegíti majd be a közönséget.
 
A Wanted remember és a Beastie Boys

A Wanted remember és a Beastie Boys

A Wanted magazin idén lenne 25 éves – ez alkalomból a volt szerkesztőségi tagok több eseményt is terveznek: ennek első ünnepi etapja, hogy a lap néhány egykori szerzője podcast-sorozatot indított.
 
SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
Zenetábor gyerekeknek Tarján Zsófival, Lábas Vikivel és másokkkal

Zenetábor gyerekeknek Tarján Zsófival, Lábas Vikivel és másokkkal

Zenei gyerektábort szerveznek június 16. és 19., valamint július 6. és 10. között Velencén, ahol a 8-16 éves gyermekek ismert előadókkal zenélhetnek együtt. A Heureka Pop Tábor vendégei lesznek a Honeybeast, a Margaret Island, a Lóci játszik, Odett és Járai Márk is.
 
Lázadnak az óbudai punkok

Lázadnak az óbudai punkok

A nagy öregek – két régi óbudai punk csapat, a KRETENS és a BTK '80 – a Bloody Holly and the Ricketz elnevezésű feltörekvő, izgalmasan friss...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...

A 2023-as év felfedezettje az Ótvar Pestis – átadták a Fonogram-díjakat

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) minden évben odaítéli a különböző zenei stílusok hazai és nemzetközi legjobbjainak az őket megillető szakmai elismeréseket. Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram-Magyar Zenei Díjakat
Új koncertek