Fotók: Fishing on Orfű

Egy hét múlva Fishing – Ábel vajon ott lesz?

2022.06.29-én délben nyitja meg kapuit a 14. Fishing on Orfű – amely zsinórban nyolcadszor lett elővételben telt házas. Ez lesz a második fesztiválunk az idén, nagyon várjuk, annál is inkább, mert lesz például új helyszíne, sőt, új ALKOHOLSTRATÉGIÁJA is.
 
Fotó: Foo Fighters/FB

Elhunyt dobosa emlékére koncertet ad a Foo Fighters Londonban és Los Angelesben

Taylor Hawkins halála óta Londonban lép színpadra először a Foo Fighters: a zenekar Hawkins családjával együtt emlékezik majd meg a márciusban elhunyt dobosról.
 
 
Fotó: grammy.com

A Foo Fighters három Grammy-t kapott, de nem voltak ott a díjátadón

Jon Batiste-é lett az év albuma a vasárnapi Las Vegas-i Grammy-gálán, és ő nyerte a legtöbb (öt) elismerést is. A Foo Fighters három Grammy-t is kapott a gálán, de tagjai – érthetően – nem voltak jelen a ceremónián.
 
Minden koncertjét törölte a Foo Fighters

Minden koncertjét törölte a Foo Fighters

A zenekar a bogotai tragédiáig egy sűrű turnéévre készült, beleértve két amerikai, valamint egy európai, egy brit és egy ausztráliai turnét.Több mint 50 koncertről van szó. Érthető módon mindezeket határozatlan időre elhalasztották.
 
Somebody to Love: Kihívás végignézni Taylor Hawkins és Foo Fighters utolsó közös felvételét

Somebody to Love: Kihívás végignézni Taylor Hawkins és Foo Fighters utolsó közös felvételét

Ahogy azt már megírtuk, Hawkins utoljára halála előtt pár nappal, a Foo Fighters dél-amerikai turnéjának keretében a Lollapalooza Argentina fesztiválon állt színpadon március 20-án.
 
 50 évesen meghalt a Foo Fighters dobosa

Meghalt a Foo Fighters dobosa

50 éves korában elhunyt Taylor Hawkins – jelentette be a zenekar.
 
 
A The Carbonfools az önkéntességről mesél

A The Carbonfools az önkéntességről mesél

Az Európa Pont ingyenes minikonferenciáján az önkéntes tapasztalatok erkölcsi és munkaerőpiaci előnyeiről lesz szó.
 
Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az urániában

Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az Urániában

A Crossover Uránia a Nemzeti Filmszínház műfajokon átívelő koncertsorozata, ahol minden előadó valamilyen különleges produkcióval lép színpadra, november 12-én például a Carbonfools ad különleges koncertet.
 
Ábel megkerült? Fishing on Orfű, a tökéletes nyárzáró fesztivál

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a...
 
Fotók: Fishing on Orfű

MiniFishing – maxi beszámoló

Hogy, hogy nem, mindig úgy esett, hogy a Fishing on Orfű fesztiválra mindeddig soha nem sikerült eljutnom, mert a dátuma mindig ütközött egyéb halaszthatatlan és lemondhatatlan programjaimmal. Ha rendes időben tartják, most is ez lett volna, de szerencsére a Mini Fishinget a szokott...
 
Dee Gees – kijött a Foo Fighters diszkó albuma

Dee Gees – kijött a Foo Fighters diszkó albuma

A stadion rock hőseiből Bee Gees tribute zenekarává átalakult bandának kijött az új albuma. TÉNYLEG diszkó...
 
Készen áll a fesztivál! (Fotó: MiniFishing)

Akarsz Lovasi Andrással vagy Varga Liviussal fröccsözni?

Csütörtökön megnyitja kapuit a MiniFishing, a Fishing on Orfű szervezőinek új rendezvénye. Az eseményre már csak napijegyek kaphatók – talán mire cikkünk megjelenik, azok is gazdára találnak...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek