Nyereményeső a szép kis zenekarokra

Minden eddiginél nagyobb nyereményeső hullik a döntős zenekarokra az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban.

Nyereményeső a szép kis zenekarokra
Fotó? Taiga Peer/FB

Jó kis trip lesz: nyerő zenekarokkal indul az új év a Turbinában

Fülesbagoly Trip néven koncertsorozat indul a Turbina Kulturális Központban a Fülesbagoly Alapítvány szervezésében. A havonta jelentkező esteken párosával lépnek fel a Fülesbagoly Tehetségkutató elmúlt hét évadát megjárt döntős produkciói.
 
Fotó: Fülesbagoly

Te mit választanál: fellépést a Fábry Show-ban, fellépést a Bagossy Brothers Company előtt vagy egy lemezfelvételt?

Ha már a Mehringert, a tavalyi nyertest emlegettük, álljon itt egy friss hír: tovább terjeszkedik a Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat – idén először a Balaton-parton, Keszthelyen is megrendezik a könnyűzenei versenyt.
 
 
10 fesztiválra lehet fellépési lehetőséget nyerni!

10 fesztiválra lehet fellépési lehetőséget nyerni!

Sziget, Campus Fesztivál, SZIN, Művészetek Völgye, Kerekdomb Fesztivál, KeszthelyFest, Tök Jó Fesztivál, MCC Feszt, Zamat Fesztivál, Waldorfeszt – jó lenne? Mondjuk, mi kell hozzá.
 
Vasárnap délben kezdődnek az ingyenes koncertek a Kobuci Kertben: Fülesbagoly Tehetségkutató

Vasárnap délben kezdődnek az ingyenes koncertek a Kobuci Kertben: Fülesbagoly Tehetségkutató

Az ötödik alkalommal megvalósuló eseményről többek között fesztiválfellépési- vagy rádiós játszási lehetőséggel térhetnek haza a győztes versenyzők.
 
A tavalyi döntő a Kobuci kertben

A Fülesbagoly nem épít fészket – de tehetséget kutat!

Azt tudtátok, hogy az erdei fülesbagoly egy "lusta dög", mert a varjak elhagyott fészkeit lízingeli költésre? Nos, ez a "restség" egyáltalán nem jellemző a Fülesbagoly Tehetségkutatóra, ami idén emelte a téteket, és szokás szerint Debrecenben, Budapesten és Martonvásáron rendezik meg.
 
Fotó: AWS

A legjobb frontember kapja majd a Siklósi Örs Díjat

Idén is megrendezik a Fülesbagoly Tehetségkutatókat, a tavalyi évhez hasonlóan Debrecen, Budapest és Martonvásár ad helyet a könnyűzenei versenyeknek. Az eseményeken az AWS elhunyt énekesére emlékezve átadják a Siklósi Örs Díjat.
 
 
Kobuciból az Analógba költözik át a tehetségkutató döntője

A Kobuciból az Analógba költözik át a tehetségkutató döntője

A koronavírus-járvány okozta korlátozások miatt új helyszínen és időpontban rendezik meg a Fülesbagoly Tehetségkutató budapesti döntőjét. A verseny augusztus 23-án lesz az Analog Music Hallban.
 
De jó lenne, ha már szeptember 6-a lenne, és a Víztorony kerthelyiségében huhoghatnánk a világba...

De jó lenne, ha már szeptember 6-a lenne, és a Víztorony kerthelyiségében huhoghatnánk a világba...

Hogy mi lesz ott akkor? A debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató döntője, ahonnan 27 díjat vihetnek majd haza a legjobbak, például hat fesztiválos fellépést, sajtókampányt, rádiós jelenlétet és tévés zenélést.
 
Fotó: pexels.com

Milliós fődíj és fesztiválfellépések – Fülesbagoly Tehetségkutató idén három városban is!

Három városban rendeznek idén Fülesbagoly Tehetségkutatót: ez eddigi helyszínekhez, Martonvásárhoz és Budapesthez 2020-ban Debrecen is csatlakozott. A könnyűzenei versenyek különálló események, mindháromra lehet jelentkezni országhatáron belül és kívül. A döntőbe jutott...
 
Jótékonysággal ünnepli a 10. szülinapját a Kobuci

Jótékonyság, világzene, fotóalbum, szülinap – így ünnepli a 10. évet a Kobuci

Azt már megtapasztaltuk, hogy idén MINDENKI ̶t̶á̶n̶c̶o̶l̶ ünnepel: 5-55-ig minden szám megtalálható a repertoárban, a Kobucival is elszaladt az idő: immáron 10 éve várják Óbuda egyetlen szabadtéri szórakozóhelyén a népeket.
 
 Fülesbagoly Tehetségkutató Special a Kobuci kertben

Fülesbagoly Tehetségkutató Special a Kobuci kertben – komoly nyereményekkel

Újra megrendezik Budapesten Magyarország egyik legnépszerűbb könnyűzenei versenyét, ezúttal Fülesbagoly Tehetségkutató Special néven. A korábbi elnevezés azért módosult, mert a zenei vetélkedő kiegészült egy networking tevékenységgel.
 
Komoly nyereményekkel várja a zenekarokat a tehetségkutató verseny

Komoly nyereményekkel várja a zenekarokat a tehetségkutató verseny

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató.
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek