Átnevezték a Grammy-díj egyik kategóriáját

Átnevezték a Grammy-díj egyik kategóriáját

Új nevet kapott a Grammy-díjak legjobb világzenei album kategóriája: ezentúl a legjobb globális zenei albumnak nevezik, mert ez "mérvadóbb, modernebb és befogadóbb meghatározás" a díjakat odaítélő Amerikai Lemezakadémia szerint. Szerintünk meg a régi is pont jó volt...
 
Fotó: YouTube

Reméljük, az Aerosmith jobban teljesít majd a Puskásban, mint a Grammy-gálán

Helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben, a Staples stadionban rendezték meg a 62. Grammy-gálát. A helyszín a Los Angeles Lakers otthona. Kobe Bryant ennek a csapatnak volt az ikonikus játékosa...
 
Fotó: Connor Danylenko/Pexels

Grammy, Aerosmith, RHCP – botrány botrány hátán

Valami lehet a levegőben. Pár nappal a Grammy-átadás előtt sisteregnek a lapok a exfőnök által ledobott kommunikációs bombától (nem Norbi!), ezen a gálán lép fel az Aerosmith – díjat is kapnak, náluk is áll a bál, a RHCP gitárosa meg egy interjúban cinkeli a zenekart.
 
Foo Fighters, Chris Martin, Juanes: a Grammy gigakoncerttel tiszteleg Prince emléke előtt

Foo Fighters, Chris Martin, Juanes: a Grammy gigakoncerttel tiszteleg Prince emléke előtt

A "Let's Go Crazy: The GRAMMY® Salute to Prince" koncert január 28-án, két nappal a 62. Grammy-gála után lesz Los Angelesben.
 
Így lehet túszokat szabadítani tűsarkúban: a Halestorm nem fogja vissza magát

Hogy lehet túszokat szabadítani tűsarkúban? A Halestorm megmutatja

Megjelent a Halestorm legújabb videója “Vicious” című dalukhoz, mely a 2018-as, azonos nevű lemezükön található. Hát, Lzzy Hale énekesnővel nem szívesen találkoznánk egy sötét utcában...
 
Maluma

Nem tudod, ki az a Maluma? Segítünk!

Június vége várhatóan nem csak a napsütéstől lesz forró, ugyanis 23-án Budapestre érkezik a 2018-ban Grammy-díjat is nyerő latin szívtipró Maluma!
 
Ők kapnak életműdíjat a 60. Grammy-gálán

Ők kapnak életműdíjat a 60. Grammy-gálán

A Queen és Tina Turner is szerepel azok között a művészek között, akiket a Grammy Életműdíjjal jutalmaznak. Őket nem kell bemutatni – éppen ideje, hogy részesüljenek ebben az elismerésben.
 
Fotó: grammy.com

Megvannak a 2017-es Grammy-jelöltek: van egy kakukktojás

2018. január 28.-án 60. alkalommal találnak gazdára a New York-i Madison Square Gardenben a Grammy-szobrocskák. Az est házigazdája a Carpool karaoke daloló sofőrje, James Corden lesz.
 
Harry Styles az idei Grammy-jelölés nagy vesztese

Harry Styles az idei Grammy-jelölés nagy vesztese

Jay Z a legtöbb kategóriában nominált zenész – szám szerint 8 jelölése van, míg Kendrick Lamar-nak 7, Bruno Marsnak pedig 6.
 
Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...