Foo Fighters, Chris Martin, Juanes: a Grammy gigakoncerttel tiszteleg Prince emléke előtt

2020/01/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A "Let's Go Crazy: The GRAMMY® Salute to Prince" koncert január 28-án, két nappal a 62. Grammy-gála után lesz Los Angelesben.

Foo Fighters, Chris Martin, Juanes: a Grammy gigakoncerttel tiszteleg Prince emléke előtt

A zenész pályája, páratlan karrierje és példa nélküli zenei befolyásának tiszteletére szervezett koncerten természetesen Grammy-díjasok is színpadra lépnek, olyanok, mint Beck, Common, Gary Clark Jr, Earth, Wind & Fire, Foo Fighters, HER Music, John Legend, Mavis Staples, St. Vincent, Usher, Susanna Hoffs, Alicia Keys, a Coldplayből Chris Martin, Juanes és még sokan mások.

Arról nem szól a szervező oldalán talált hír, hogy a műsort Prince vagy a fellépők saját dalai, esetleg vegyesen a kettő alkotja majd, ezzel kapcsolatban képbe (és hangba) akkor kerülhetünk, ha a CBS majd leadja a felvételt, amelyet a gigakoncertről készít, ígéretük szerint erre eben az évben még sor kerül.

Vagy, ha valaki vesz egyet a jegyek közül, amelyek a 360-2500 dolláros sávban érhetők el...

A 62. Grammy-gála fellépőinek listáján egyébként olyan előadók  szerepelnek, mint Billie Eilish,  Lizzo, Blake Shelton és Gwen Stefani.

Ami a mi szepmontunból még fontosabb, hogy a júliusban a Puskás Arénában koncertet adó Aerosmith 30 év után visszatér a Grammy színpadára, hogy átvegyék a MusiCares Person Of The Year elismerést, amely egyrészt a zenekar öt évtized alatt tanúsított komoly jótékonysági erőfeszítéseit, másrészt az amerikai zene történetében betöltött szerepüket honorálják – a banda pedig ezt egy medley-vel köszöni majd meg a gálán.

A jelöltek teljes listája itt olvasható, jó böngészést!

 

Prince, Grammy, Foo Fighters, Chris Martin, Juanes, Aerosmith

 

 

Szólj hozzá!


A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek