A nyár hivatalos aláfestő zenéjét hozta meg a Belau

A nemzetközi zenei színtéren is egyre ismertebb Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar, most Berlin egyik legaktuálisabb alt-pop r&b előadójával, a német-japán Mulay-al alkotott. Ennek végeredménye lett az ’Home’, amely nosztalgikus, álomszerű hangulatával próbálja a hallgatókat kiszakítani a szürke hétköznapokból.

A nyár hivatalos aláfestő zenéjét hozta meg a Belau
Fotó: BudapestAréna

Lejjebb tekerik a fűtést az Arénában

Mint állami tulajdonú intézményre, a Papp László Budapest Sportarénára is vonatkozik a kormányrendeletben előírt hőmérsékleti korlát.
 
Ez a Daft Punk hattyúdala

Ez itt a Daft Punk hattyúdala

Az elmúlt 30 év egyik legbefolyásosabb és legnépszerűbb formációja hétfőn reggel közzétett „Epilógus” című videójában jelentette be visszavonulását.
 
 
Fotók: Mohai Balázs (MTI

Online és ingyenesen megtekinthető a Recirquel varázslatos téli meséje

A Kristály élő verziójában a nézők szinte részeseivé válnak az újcirkusz téli történetének, hiszen olykor egy karnyújtásnyira, vagy éppen a fejük felett suhannak el az artisták.... 2020. a lemondások éve: erről az élményről le kell mondanunk, de az előadás bizonyára...
 
Fotó: The Games Room Company

Karácsonyi kívánságműsor

Az Óbudai Danubia Zenekar december 16-i karácsonyi Müpa Home-kívánságműsorában a nézők is beleszólhatnak, hogy az előre megadott darabok közül melyek csendüljenek fel.
 
A szerelmi bánat miatt került fiókba 45 évre a lemez

A szerelmi bánat miatt került fiókba 45 évre a lemez

Neil Young 45 évvel a felvételek elkészülte után megjelentette eddig kiadatlan albumát, a Homegrownt.
 
Szintet lépett a karanténvideó

Szintet lépett a karanténvideó

Óriási szerencse, hogy a karantén nem vette el a zenészek kedvét az alkotómunkától. Újdonságaink közt szerepel hagyományos karanténvideó, de annak továbbfejlesztett, már-már karaoke-jellegű verziója is!
 
 
Tényleg a remix a sláger: most a Kerekes Band élt a lehetőséggel

Tényleg a remix a sláger: most a Kerekes Band élt a lehetőséggel

Nemrég arról írtunk, hogy a karantén egyik "legmegvalósíthatóbb" tevékenysége a remix, efféle EP-t tett közzé a Zagar is pl. Bár elsőre furcsa lehet, hogy egy világzenei együttes is remix albumot készít, ráadásul "lounge" remixet, de a Kerekes Band mindig nyitott volt a kísérletezésre.
 
Lady Gaga, Billie Eilish, Stevie Wonder, Andrea Bocelli, Maluma: szolidaritási gigashow április 18-án

Lady Gaga, Billie Eilish, Stevie Wonder, Andrea Bocelli, Maluma: szolidaritási gigashow április 18-án

Egy időzónákon átívelő, szinte sosem látott összefogásban készülő műsort láthatunk április 18-án a főbb műsorszóró és kábelhálózatok, valamint a digitális zenei szolgáltatók közvetítésében, “One World: Together at Home” (Egy a világ: Együtt otthon) címmel.
 
A Sziget fesztivál elfogadta az Electric Castle kihívását

A Sziget elfogadta az Electric Castle kihívását: dalra fakadt a fesztivál crew

A bonchidai fesztivál szervezői összeraktak egy "home office" karaoké videót, amelyen a munkatársak dalolják el otthonról a Stand by me-t.
 
Shakira-dallal indította el a legendás Unplugged karanténverzióját az MTV

Shakira-dallal indította el a legendás Unplugged karanténverzióját az MTV

Még az is fel tud idézni egy híres adást, aki sosem volt MTV-Unplugged-rajongó: a Nirvanát, amelynek felvételét néhány hónappal azelőtt rögzítették, hogy Kurt Cobain 1994-ben meghalt.
 
Fesztivál híradó

Spanyol szívtipró, Guinness-rekorder metálbanda: újabb bejelentések a nyárra

Újabb fesztivál-bejelentések, magyar és külföldi sztárfellépők a SZIN és a Rockmaraton kínálatából. Jön a spanyol macsó Alvaro Soler, a metál-szekcióban pedig az angol Napalm Death, a brit Bury Tomorrow, és az Our Hollow, Our Home csapata.
 
Fotó: Oztix

Meghalt Ed King

Elhunyt Ed King amerikai rockzenész. A Lynyrd Skynyrd gitárosaként ismertté vált muzsikus, aki szeptemberben lett volna 69 éves, otthonában, Nashville-ben halt meg csütörtökön.
 
Poptörténeti pillanat a Parkban: 30 év szünet után a Take That előtt lép fel az FLM

Poptörténeti pillanat a Parkban: 30 év szünet után...

Július 3-a igazi poptörténeti pillanatnak ígérkezik, hiszen több mint három évtizedes pályafutása során először látogat hazánkba Anglia egyik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Jön, jön, jön a második Denagyvilág fesztivál Szigetmonostoron

A fesztivál az első és rendkívül sikeres „próbaszezon” után idén már rendes üzemmódban 2024. július 5-7. között várja a közönséget Szigetmonostoron. A Denagyvilágon számos zenei műfaj lel otthonra a jazztől a világzenén át a népzenéig, irodalmi és társművészeti programokkal, gyerekeknek szóló udvarral és folkkocsmával.

Ingyenes tripla jazzkoncert ma este a Rákóczi téren

A radikális fiatal jazz generáció krémje lép fel péntek este a Rákóczi téren. Az eseményt az ázsiai debütálására készülő Nagy Emma Quintet nyitja meg, Ajtai Péter új zenei anyagának bemutatójával folytatódik, és Lisztes Jenő cimbalom projektjével fellépő Roby Lakatossal zárul a Jazzfest Budapest józsefvárosi állomásán.
Új koncertek