EFOTT

Flo Rida nem hátrált meg: átjön Európába – ott lesz az EFOTT-on

Már a második halasztott fesztiválnál tapasztaljuk, hogy talán nem minden esetben igaz a MTÜ vezérének – nem hivatalos – álláspontja, mely szerint az idei nyáron külföldi előadó nem fog Magyarországra jönni... Flo Rida egyrészt dacol a vírusparával és útra kel, másrészt volt a...
 
Kerekdomb

Kerekdomb fesztivál: leköltözik Tállyára a Fővárosi Rapcirkusz

Rángatja az élet a fesztivált: tavaly pénzhiány miatt az utolsó pillanatban le kellett mondani, most meg... hiszen tudjuk.
 
 
Az egészségügyben dolgozóknak dedikálta új klipjét a Magna Cum Laude

Az egészségügyben dolgozóknak dedikálta új klipjét a Magna Cum Laude

A zenekar rögzítette a 2019.02.15-i 20.Jubileumi Nagykoncertjüket a Papp László Budapest Sportarénában. Hogy mi a terv, lesz-e belőle koncert-DVD (biztos lesz), nem tudjuk, de elkezdték "egyesével" felpakolgatni a videómegosztóra a dalokat.
 
Fotó: ByeAlex/FB

Bye Alex (is) otthon maradt – ez lett belőle

Kicsit káoszos, hogy melyik zenész/rádióadó/bárki felhívására születnek az új dalok, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nem tétlenkednek önkéntes karanténba vonult zenészeink. (Az idézetek az előadók kommentjei a saját dalukhoz/FB)
 
Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Közel két hónapja indult útjára az első Osztálykirándulós csapat, és a siker láttán máris beindult a szervezkedés a következő turnus megvalósítására. A cél a hazai bandák közönségének megmozgatása, ami jelenti egyben az utazást az adott zenekar koncertjére, a meet & greet...
 
Nagykorúak lesznek a Hősök – így búcsúztatja az évet az Instant

Nagykorúak lesznek a Hősök – így engedi el az év végét az Instant

“Belvárosi Vigadó” elnevezésű előszilveszteri eseménysorozatukban élő koncertek és népszerű DJ-k váltják egymást.
 
 
Illusztráció: brandactivist.eu

Klipesőt zúdítottak ránk a magyar zenészek

Pályakezdők és milliós rajongótáborral rendelkező profik, sok pasi, egyetlen hölgy, hazugság, vallomás, szerelem, szerelem, szerelem – és felüdülésnek némi Barcelona.
 
 A Bagossy Brothers Company

A 43. hét csúcsra jutott dalai

A magyarok közül Rúzsa Magdi és a Bagossy Brothers Company lehetnek elégedettek, de nem dőlhetnek hátra, ha a csúcsdöntést tűzték ki célul. A Top 40 albumoon kívül egyelőre még minden lista élén külföldi előadó áll.
 
Fotó: mtvema.com

A Mörk, a Hősök, JumoDaddy, Kállay Saunders András és Király Viktor az EMA magyar jelöltjei

Egy szűk hónapra vagyunk attól, hogy kiderüljön az EMA (MTV Europe Music Awards) nyertesek nevei. November 3-án élőben közvetítik az eseményt a sevillai FIBES rendezvényközpontból.
 
Több mint 70 ezren voltak kíváncsiak Bryan Adamsre

Több mint 70 ezren voltak kíváncsiak Bryan Adamsre

A szemerkélő eső ellenére több mint 70 ezren voltak a Szerencsejáték Zrt. szombati nagykoncertjén, a fővárosi Hősök terén.
 
Változik Földalatti menetrendje a Bryan Adams-koncert miatt!

Változik a Földalatti menetrendje a Bryan Adams-koncert miatt!

A rendezvény ideje alatt az M1 metró vonalán a járatok sűrűbben közlekednek, ám a Hősök tere megállónál korlátozás várható: a metró nem áll meg minden alkalommal ezen az állomáson!
 
Érdi Napok

Ez ÉRDekelni fog: tripla buli Érden

Az évtizedes hagyományokkal rendelkező Érdi Napok rendezvénysorozat idén szeptember 9-15. között három tematikus eseménnyel gazdagítja a programkavalkádot. Az ÉNFeszten a Wellhello, az Érdi Jazz Fesztiválon Szakcsi Lakatos Béla, az Érdi Szüreten pedig az Animal Cannibals lesz a főfellépő.
 
A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek