Ingyenes Bryan Adams koncert lesz a Hősök terén!

Ingyenes Bryan Adams koncert lesz a Hősök terén!

A Szerencsejáték Zrt. az idei évben a Skandináv lottó 20. évfordulója alkalmából rendezi meg Szuperkoncert elnevezésű, nagyszabású ingyenes rendezvényét 2019. szeptember 28-án, amelynek szupersztárja Bryan Adams lesz.
 
Erre számítsatok a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt

Erre számítsatok a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt

Forgalomkorlátozás lesz vasárnap a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt, több utat azonban már csütörtök estétől lezárnak, és a BKK egyes járatai is terelve közlekednek.
 
 
ByeAlex és szakállverseny a Tattoo Majálison

ByeAlex és szakállverseny a Tattoo Majálison

2019. május 11-én tetoválók és a tetoválás szerelmesei lepik el a Dürer kertet és a Dürlint. A szervezők helyszíni tetoválásokkal, szakállversennyel és zenei programokkal is várják az érdeklődőket. Mások mellett a Hősök, valamint ByeAlex és a Slepp is fellépnek majd.
 
Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

A Budapest Park nyolcadik évadában egy egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, grandiózus all star koncert lesz április 25-én, ahol a hiphop szcéna krémje mutatja meg magát nagyzenekaros kísérettel.
 
Tényleg lesz Sting & Shaggy ingyenes koncert a Hősök terén!

Tényleg lesz Sting & Shaggy ingyenes koncert a Hősök terén!

November 24-én este hattól nagyszabású, ingyenes szabadtéri Szuperkoncert lesz a a Hősök terén. A Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából Sting és Shaggy szórakoztatja majd a közönséget. Magyar vendégzenekarként a Punnany Massif lép fel.
 
Fotó: http://ohmydeer.hu

A Morcheeba is egy új zenei fesztiválon

Augusztus utolsó napján indul Nagykanizsán az első Ohmydeer Fesztivál, amelynek két napján mások mellett a brit Morcheeba és a Toploader, valamint Ákos és a Wellhello is fellép.
 
 
Fotó: Eduline.hu

Szerdán kiderül, hogy felvettek-e az egyetemre

Szerdán este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyek hagyományosan elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők. Idén közel 108 ezren jelentkeztek egyetemekre, főiskolákra, a diákoknak a fővárosban és az ország több városában...
 
Új fesztivál született: a MORCHEEBA is fellép az Ohmydeer Festivalon

Új fesztivál született: a MORCHEEBA is fellép az Ohmydeer Festivalon

Ismét egy új fesztivál születésének lehetünk szem, és fültanúi, ha augusztus végén ellátogatunk Nagykanizsára, ugyanis a természet lágy ölén kerül megrendezésre az első Ohmydeer Festival hazai és nemzetközi sztárok közreműködésével.
 
Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek