Hozzák a rózsás tetkót – érkezik a Dropkick Murphys

A csapat a műfaji korlátokat még hírből sem ismeri... Kelta gyökerekkel átszőtt punk rock zenéjük ráadásul élőben még vadabb, mint amire bárki számítana. Június 11-én szinte napra pontosan 10 év után újra a Budapest Parkban állnak színpadra.

Kelta punktól lesz hangos a Park – érkezik a Dropkick Murphys
Kelta punk az Arénában – most már tényleg jön a Dropkick Murphys

Kelta punk az Arénában – most már tényleg jön a Dropkick Murphys

A zenekar nyáron a legnagyobb európai fesztiválokon lépett fel, és ismét elvitték a legjobb hangulatfelelős címkét a világsztárok orra elől. Fellépéseik mindig élményszámba mennek, már csak a színpadról áradó óriási energia és jókedv miatt is.
 
Fotó: Ken Susi

Arénakoncertet ad Budapesten a The Dropkick Murphys

2022. február 9-én elementáris, őrült buli lesz az Arénában: az ír-kelta punkrock istenei lépnek fel a megszokott útitárs, a The Interrupters társaságában.
 
 
Hangok a karanténból: naponta 3 zenei program online

Hangok a karanténból: a besörözéstől a rózsaszirmokig

Egyre több olyan felhívás kerül ki a FB üzenőfalára, amely online közvetített zene programot kínál. Elhatároztuk, hogy naponta 3-ra felhívjuk a figyelmet, itt az első adag!
 
Továbbra is fújják a gyertyákat  Barna Negra Track-ben

Továbbra is fújják a gyertyákat a Barba Negra Track-ben

A hazai könnyűzene legendáival és a legismertebb belga formációval ünnepel hétvégén a Barba Negra Track. Az 1983-ban alakult Aurora és a Ganxsta Zolee és a Kartel nagyszabású bulija mellett, június 8-án a kultikus belga zenekar, a dEUS is jubileumi műsorral érkezik a Petőfi híd lábához.
 
Fotó: Barba Negra Track

Nonstop szülinap lesz a Barba Negra Track új évada

Már nincs egy hónap, és nyit a Barba Negra Track. A szeptember közepéig tartó programsorozatban, idén közel 200 zenei produkció várható: Budapest egyik legnagyobb nyári szabadtéri szórakozóhelye idén számtalan jubileumi programtól lesz hangos.
 
Fotó? Nova Rock 2017

A The Cure a Nova Rockon!

Megérkezett az első adag fellépő, és elnézve a felhozatalt idén is igazán színvonalas rock- és metál fesztiválnak ígérkezik a Novarock!
 
 
Faith No More- és Soundgarden-tagok játsszák újra Budapesten a rocktörténet egyik legfontosabb lemezét

Faith No More- és Soundgarden-tagok játsszák újra Budapesten a rocktörténet egyik legfontosabb lemezét

Az egyik legfontosabb rock-protopunk lemez felvételének ötvenedik évfordulóján az egykori MC5-gitáros, Wayne Kramer elképesztő szupergruppot trombitált össze Faith No More-, Soundgarden-, Fugazi- és Zen Guerilla-tagokból, hogy egy monstre turnén együtt ünnepeljék meg a jubileumot.
 
Amit biztosan nem tudtál az INXS idén 30 éves évfordulóját ünneplő KICK című lemezéről

Amit biztosan nem tudtál az INXS idén 30 éves évfordulóját ünneplő KICK című lemezéről

Egészen pontosan 1987. október 18.-án jelent meg... Íme pár dolog, amit nem tudtunk erről a korszakos lemezről, amiről legalább egy dalt mindenki ismer. Segítünk a klipekkel is.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek