Arénakoncertet ad Budapesten a The Dropkick Murphys

2021/05/04  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2022. február 9-én elementáris, őrült buli lesz az Arénában: az ír-kelta punkrock istenei lépnek fel a megszokott útitárs, a The Interrupters társaságában.

Fotó: Ken Susi

"Kelj fel és vedd le a melegítőnadrágod, ami az elmúlt évben rád gyógyult... jobb idők jönnek – GYERÜNK!!” – üzente Ken Casey, s hogy nem a levegőbe beszélnek, az is bizonyítja, hogy a The Dropkick Murphys csapata Turn Up That Dial című új albumukkal turnéra indulnak. Hangerő felcsavarva, fejeket fel, széles mosoly: a The Dropkick Murphys ugyanazzal a szellemiséggel halad előre, amely idáig juttatta őket, a hosszú kényszerpihenő után viszont még nagyobb elszántsággal és lendülettel tartják fel a középső ujjukat :)

 

A banda Al Barr (ének), Tim Brennan (gitár, furulya, harmonika, zongora és vokál), Ken Casey (ének), Jeff DaRosa (gitár, bendzsó, mandolin és vokál), Matt Kelly (dob, ütős hangszerek és vokál), James Lynch (gitár és vokál), a turnékon kiegészülve Kevin Rheault basszusgitárossal és Lee Forshner dudással – megtorpanás nélkül folytatja azt a hagyományát, amely áthidalja a punk rock és a dallamos ír zene közti rést.

2019-ben csak ott voltunk, de nem írtuk meg, 2016-ban viszont nagyon is:

"Az idén 20 éves Dropkick úgy gondolta, hogy atomcsapásra emlékeztető romot csinál a Track-ből és leüti a közönséget, mint Habony Árpi a jó ízlést."

Vidám vasárnapi sörleves a Track-ben: Dropkick Murphys

 

The Dropkick Murphys, Aréna, Budapest

 

 

Szólj hozzá!


Veled más helyzet... Fatal Error klippremier!

Veled más helyzet... Fatal Error klippremier!

Művirágok Karneválja címmel dupla lemezzel rukkol elő rövidesen a zenekar. A lemez első fele júniusban lát napvilágot, melynek előfutáraként ma...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

A Pentatonix-koncert átkerült az Arénába!

2021. május 16-án léptek volna fel a Budapest parkban, magyarázni sem kell, miért marad el a koncert: pontosabban, nem marad el, csak átcsúszik időben és térben máshova: 2022. március 29-én az Arénában rendezik meg. (A Parkban lehet, hogy kissé hideg lenne ebben az időpontban.)

Los Angelesben díjazták Curtiséket

A Los Angeles Film Awards legjobb videóklip kategóriában díjazta Curtis és Szabó Ádám klipjét, amely 2 hónapja debütált, és már több mint kétmilliószor pörgették a YouTubeon.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek