Ez most a Blaha-pop – 10 új dal itthonról és külföldről

A cím a Blahalouisiana új lemezének legfrissebb számára vonatkozik, de van még ott (mármint a postaládánkban), ahonnan ez jött. Ahol tudtuk, megjelöltük azt is, élőben hol és mikor hallható a dal.

Fotó: Blahalouisiana
A Koncert.hu ajánlja: fél tucat esemény a héten a kultfilmtől Taylor Swiften át a f*sz* kis buliig

A Koncert.hu ajánlja: fél tucat esemény a héten a kultfilmtől Taylor Swiften át a f*sz* kis buliig

Ötnél persze sokkal több koncert, esemény, buli lesz a héten, csak egy laza keresztmetszetet adunk arról, milyen sokszínű a budapesti zenei élet: van itt minden :)
 
Fotó: Erdélyi Gábor

Kiss Tibiék a Marczibányi téren szülinapoznak

Kiss Tibi és akusztikus zenekara, az Aranyakkord idén ünnepli 5. születésnapját, ez alkalomból pedig felkerekednek, hogy körbemuzsikálják az országot, sőt még a határain túl is találkozhatunk velük idén. Október 7-én Budapesten a sor, ahol a Marczibányi Téri Művelődési Központban...
 
 
Cicaverzum: Kiss Tibi is szerepet vállalt az új magyar abszurd romantikus komédiában

Kiss Tibi is felbukkan az új magyar romkomban

Október 19-én mutatják be országszerte a mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmjét,a Cicaverzumot. A film egyik mellékszerepében Kiss Tibi tis feltűnik, a filmzenéért Czitrom Ádám felel, de jutott feladat benne Beton.hofinak is.
 
Hova menjek szombat este?

Hova menjek szombat este?

Elsőre azt mondanánk, valami zárt helyre, de hátha holnap kisüt a nap...
 
Budapesti Tavaszi Fesztivál: Kiss Tibi régi és új alkotásai a Főfotó Galériában

Budapesti Tavaszi Fesztivál: koncertek mindenhol, tánc az utcán és Kiss Tibi-kiállítás a Főfotó Galériában

Budapest egyesítésének 150. évfordulóját ünnepli április 20. és május 2. között 30 helyszínen, több mint 50, műfajokon átívelő programmal a 43. Budapesti Tavaszi Fesztivál.
 
Bejött a klubélet Kiss Llaciéknak – szombaton már a harmadik kör jön

Bejött a klubélet Kiss Llaciéknak – szombaton már a harmadik kör jön

A Vagy Sehol Klub közössége/közönsége a Mixát Udvarban jön össze havonta egyszer: Kiss Llaci és barátai ilyenkor összegyűlnek zenélni, beszélgetni, felolvasni – kinek mi lapul a tarsolyában.
 
 
Vagy Sehol Klub a Mixát Udvarban – Kiss Llaci és barátai havonta egyszer összegyűlnek zenélni, beszélgetni

Vagy Sehol Klub a Mixát Udvarban – Kiss Llaci és barátai havonta egyszer összegyűlnek zenélni, beszélgetni

Annyit nyígtunk már azon, hogy hol vannak a régi zenekaros klubok: most tessék, itt van egy, minden kívánságunk így teljesüljön. A klub Kiss Llaci első szólóalbumának nevét viseli, és értelemszerűen ő lesz a házigazda is.
 
Fotó: sinco (Quimby FB)

Méltó záróakkordja volt a Park nyári szezonjának a visszatérő Quimby koncertje

"A koncert végére sem jutunk be..." – hökkent meg egy villamosról leszálló utastársunk, amikor megpillantotta a Budapest Park kapujában kanyargó tömeget. A koncertekre a teljes évadban összesen közel 610.000 ember volt kíváncsi, ebből kb. tízezer volt ott a hosszú szünet után...
 
Fotó: sinco

Nagyon készül a hosszú kihagyás utáni első koncertjére a Quimby

"Mostantól október 1-ig minden napunkat próbákkal töltjük, hogy a Budapest Parkban igazi Quimby-élményt kaphasson a közönségünk" – tették közzé szeptember eleji posztjukban, és fotók tanúsága szerint ez így is van.
 
Fotók: MartAssist

Tökéletes búcsú-rockcirkusz, szerpentin, konfetti, tüzijáték, görögtűz, vér, tűznyelés, repülő gitáros és még zene is: KISS

KISS. Négy festett arc. Akik egy időben nem lettek festettek. Aztán megint, máig is. Hetven éves korukra is így lépnek fel. A rockcirkusz nagymesterei, a látványos show zsenijei. Nem mellesleg rockklasszikusok is. Akiknek a legnagyobb slágerük egy diszkónóta, amire rockerek csilliárdjai...
 
Fotó: Rieger Johanna

Közösségi finanszírozásból készült el Kiss Llászló új albuma

Nem is akárhol: a Beatles által legendássá vált londoni ABBEY ROAD stúdióban, Chisrtian Wright és Geoff Pesche végezte a mastering munkálatokat Kiss Llászló első szólóalbumán. A VAGY SEHOL című album felvételei lemezmegjelenési pályázati támogatás nélkül, kizárólag közösségi...
 
Gödör Allstars – nyit a régi-új Király utcai underground klub

Gödör Allstars – nyit a régi-új Király utcai underground klub

Mint ahogy arról beszámoltunk, az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör.
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek