Táncoljatok és énekeljetek! – ezt üzenik nektek Kiss Tibiék

Táncoljatok és énekeljetek! – ezt üzenik nektek Kiss Tibiék

Az új dal egy készülő magyar játékfilm, a "Mosolyka - Majd helyett MOST" vége-főcím zenéje is lesz, a stáblistában olyan színészekkel, mint Csuja Imre, Udvaros Dorottya és természetesen Hozleiter Fanny, Mosolyka.
 
Kiss Laci, Barabás Béci, Sziámi és sok barátja

Bezár a Gödör utódklubja, a Király utcai NyolcTíz – itt az utolsó koncertbeszámoló, kobucis extrákkal

Bár tudom, hogy a tömegek inkább Müller Péter és barátai koncertjére mentek (jöttek), annál is inkább, mert most egy csomó vendég is fellépett, előre meghirdetve, engem most jobban érdekelt az előzenekar, már csak azért is, mert Müllert (AndFriendst) már sokszor láttam, míg őket...
 
 
Így zajlik az élet Kiss Tibiék dalkeltetőjében

Így zajlik az élet Kiss Tibiék dalkeltetőjében

Az Aranyakkord koncertjeinek hangulatát idézi meg a zenekar most megjelent, negyven perces kisfilmje, a Dalok a bolhapiacról. Megkukkolhatjuk Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) zenekarának azon pillanatait, amiket általában nem láthatunk.
 
A Quimby billentyűsének új klipjében ott van már mindenki!

A Quimby billentyűsének új klipjében ott van már mindenki!

Balanyi Szilárd a Quimby mellett saját szólóprodukciójával pörög, mi is mutogattunk tőle már klipeket, viszont ez a mostani különbözik egy dologban az előzőktől: a teljes zenekar feltűnik benne.
 
Fotó: 24.hu

Deák Bill Gyula, Csík zenekar és Irie Maffia koncert is lesz Óbuda Napján

Május 2-4. között rengeteg koncerttel, kiállítással, bemutatóval, vetélkedővel és gasztro-örömökkel vár mindenkit a hagyományos Óbuda Napja rendezvénysorozat, ahová a belépés természetesen továbbra is díjtalan.
 
KISS-búcsúkoncert lesz Prágában, vendég: ZZ TOP!

KISS-búcsúkoncert lesz Prágában, vendég: ZZ TOP!

November 9-én kezdődik meg a jegyek árusítása a prágai labdarúgó stadionba meghirdetett június 19-i koncertre. A prágai megálló a legendás együttes utolsó turnéjának – Az Út Vége Turné (“End Of The Road world tour”) – egyik állomása.
 
 
Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.
 
Utolsó turnéjára indul a KISS!

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
 
Fotó: likebalaton.hu

Kiss Tibi és a Balaton

A Likebalaton.hu-nak adott interjút a Quimby frontembere, ebből idézünk.
 
Fotó: Braindogs/FB

Akiknél talán csak Tom Waits játssza jobban a saját dalait

A hazai koncertélet legnagyobb nevekből álló tribute-zenekara, a Braindogs július 18-án a Kobuci Kertben Tom Waits-estére készül.
 
Kiss Tibi a Quimby nélkül is jól muzsikál

Kiss Tibi a Quimby nélkül is jól muzsikál

Február 22-én dupla előadással készül a Kiss Tibi és Vastag Gábor alkotta Aranyakkord duó a Barabás Villa-beli bemutatkozásra, ahol az esti előadásra szinte azonnal elkelt az összes jegy, és a délutáni is fogyóban.
 
Figyelem: ingyenes, de max. 300 ember fér be!

Figyelem: ingyenes, de max. 300 ember fér be!

Első alkalommal, de minden bizonnyal hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Soroksári Ifjúsági Fesztivál, ahol a humor és a zene lesz főszerepben.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek