Menopauza 1170x180

3 nap, 29 zenekar, nulla szemét – jön az idei Alpárfeszt

Kicsit több mint egy hónap van hátra Alpárfesztig (2024. június 27-29.), ami igazi ünnep az antimainstream zenék rajongóinak, hiszen Lakiteleken A listás bandák helyett az underground rock- és metalvilág legjobb csapatai kapnak helyet. És pont ez adja az egésznek az utánozhatatlan vibe-ját, na meg a Tisza közelsége, ami miatt immár tizenegyedik éve jár vissza az Alpárfeszt közönség.

Fotó: Ungor Richárd
 Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei parti a Városligetben

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei parti a Városligetben

A 2021-ben életre hívott PULP Open Air party idén is a városligeti Pavilon Kertben indítja el a tavaszi-nyári szezonját. Az ingyenes esemény 2024. május 11-én, szombaton 19 órakor kezdődik.
 
Úgy táncoltunk, ahogy LP fütyült

Úgy táncoltunk, ahogy LP fütyült

Krakkóból érkezett hozzánk, rá egy napra Münchenben állt színpadra, és még várja hat város Európában, majd Luxembourgban fejeződik be a turné március 17-én. Őszintén örülünk, hogy LP megállt Budapesten is!
 
 
Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Laura Pergolizzi, azaz LP generációja egyik legkedveltebb énekes-dalszerzőjévé vált az egész világon. Erről 2024. március 7-én ismét meggyőződhetnek a magyar rajongók.
 
Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei party szombaton a Városligetben

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei party szombaton a Városligetben

A PULP Open Air party 2023. május 13-án, szombaton 21 órakor kezdődik a Pavilon Kertben, rögtön a LavaLava producer duó két DJ tagjával, Toloval és Falcaoval.
 
Fotó: NLP/FB

Fehér Holló új bandája Bongorral fuzionált

Holló és Zeller nyáron Lenti városában – borvidéken, izolálva – egy kéthetes alkotótáborban rengeteg dalt szerzett.. Ez a track is ott született.
 
Fotó: Bobal Phorography

Stand Your Ground – a Tulpa új klipje és a bazi nagy ledfal

A Tulpa zenekar idén tavasszal megjelent How to Create… című nagylemezén szereplő első dalhoz készült videóklip, amelynek különlegességét a OneSCRN stúdió 28x6 méteres ledfala adja, ami előtt a zenekar játszik.
 
 
Fotó: Ungár Richárd

Alpárfeszt – az ország legzöldebb underground kisfesztiválja

2022. július 7-9. között a lakitelki Tőserdő Autós Kemping ad otthont az Alpárfesztnek.
 
Victor vasarely: Structure Cubique

Legyetek kockák! Vasarely Fesztivál lesz a hétvégén Pécsen

Victor Vasarely pécsi születésű képzőművész, az op-art legkiemelkedőbb magyarországi képviselője emlékére rendeznek fesztivált Pécsen május 27-én és 28-án.
 
Szeretlek, Budapest! LP jött, énekelt, győzött

Szeretlek, Budapest! LP jött, énekelt, győzött

Az olasz hurrikán, Laura Pergolizzit, művésznevén LP-t számos alkalommal láthattam már online felületeken, ezúttal élőben is megtapasztalhattam, hogyan is szól az énekesnő hangja.
 
LP koncertje után a Parkban: Ludus XXL parti

LP-after a Budapest Parkban: Ludus XXL parti

Az év egyik legnagyobb LMBTQ bulija lesz szeptember 24-én a Budapest Parkban.
 
Ráadásnappal, új helyszínen: Alpárfeszt teljes gőzzel

Ráadásnappal, új helyszínen: Alpárfeszt teljes gőzzel

Noha többé már nem Tiszaalpár ad helyet a bulinak, a név megmarad: az Alpárfeszt idén nyáron már a lakiteleki autós kempingben várja az antimainstream rajongókat. Idén egy bónusz nappal ünnepli a szabad szezont az egykor a birkalegelőn letelepedett kisfesztivál.
 
A fotó illusztráció (Grafierende/Pexels)

Ők lesznek az induló előadók mentorai

Összesen 20 előadó és 2 elektronikus producer jutott támogatáshoz a Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogramjában.
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek