Lovasi András élete legkülönösebb díját kapta tegnap

Lovasi András élete talán legkülönösebb díját kapta tegnap

Családok Angyala (Angelus Familiarum) díjat kapott Lovasi András szerdán a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomtól.
 
Nem kell tovább várni! Új részekkel jön Dalfutárként Hajós András!

Nem kell tovább várni: új részekkel jön júniusban Hajós András és a Dalfutár!

Végre, végre, végre! Megjött a hivatalos közlemény, hogy Hajós András népszerű műsora, a Dalfutár új részekkel, új szereplőkkel – és várhatóan új slágerekkel gazdagodik hamarosan. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy "csupán" az interneten lesz elérhető.
 
 
Fotó_ Lovasi András/FB

Jól elbeszélgetnek Lovasival...

A jól hangzó Délutáni sördalok szervezésében május 14-én Lovasi András lesz a Pointer Pub vendége május 24-én.
 
Fotó: www.tvm.com.mt

A soul zene koronázatlan olasz királya az Örvényeshegy Piknikre látogat

A tavalyi nagy sikerű debütálás után idén májusban is lesz Örvényeshegy Piknik Zalacsányban, ahol a külföldi sztárvendég ezúttal a Mario Biondi lesz.
 
Utcaszínház koncertekkel: jön az első Bondoró Fesztivál Kapolcson!

Utcaszínház koncertekkel: jön az első Bondoró Fesztivál Kapolcson!

Első alkalommal rendezik meg május végén Kapolcson a Bondoró Utcaszínház Fesztivál, ahol a különféle cirkuszi produkciók mellett koncertekkel is várják az érdeklődőket.
 
Fotó: Lovasi András/FB

Enyém a vár – Lovasié a lekvár!

A Kispál és a borz, valamint a Kiscsillag frontembere ötvenen túl – emlékszünk a jubileumi koncertre és a hozzá kapcsolódó turnéra – úgy döntött, megvalósítja gyermekkori álmait: szőlőt vásárolt és bort készít. Meg lekvárt főz.
 
 
Idáig tudom a történetet - Popszappanopera

Idáig tudom a történetet - Popszappanopera

A Madách színház ad otthont annak a darabnak, amely a Kiscsillag számait fűzi bele a történetébe – magát a zenekart pedig a színpadra.
 
A fotók telefonnal készültek, bocsi...

Hogy kerül a szupertrendi PLÁZS-ra Lovasi?

Valahogy úgy, hogy ez is egy turnéállomás a sok közül. Nem arról szól majd ez a koncertbeszámoló, hogy fikázzuk a strandot, csak arról, hogy változnak az idők.
 
Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Jubileumi, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomása lesz a július 20-i koncert a PLÁZS-on.
 
Fotó: welovebalaton.hu

Ákossal és Lovasival ünnepel Siófok

Feltűnően erős programválasztékkal várja a látogatókat idén Siófokon a Plázs, ahol a legnépszerűbb hazai előadók, köztük az ötvenéves Ákos és Lovasi András lép fel, a Színparton a Játékszín és a Budapesti Operettszínház is vendégszerepel, illetve rengeteg ingyenes koncert,...
 
Fotó: PLÁZS Siófok

Focivébével és Punnany-koncerttel nyit a PLÁZS

Június 16-án egy fergeteges Punnany koncerttel nyit a hely, de már 14-én ott ülhettek az óriáskivetítő előtt, a foci VB nyitómeccsén.
 
Fotó: Akon/Twitter

Akon lesz a Campus Fesztivál sztárfellépője

Igen sokat kellett várni a 2018-as Campus Fesztivál fellépőinek listájára, de végre lehullt a lepel. Összesen négy külföldi látogató és megannyi magyar kedvenc lesz látható és hallható a Nagyerdőben.
 
Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ska Jam a Kobuciban – Ladánybene 27 lemezbemutatóval

A zenekar korai, ska korszakának ikonikus dalait még sosem rögzítették profi körülmények között, eljött ennek is az ideje: Menekülés címmel megjelent a Ladánybene 27 albuma. Május 9-én a Kobuci Kertben közel négy évtized után – több korabeli zenésztárs közreműködésével – élőben is újra hallhatók lesznek az egykori...

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...