Lovasi és Kispál újra együtt dolgozik

Lovasi és Kispál újra együtt

Lovasi András új lemeze már készül pécsi stúdiójában – egy dal stúdiómunkálataiba Kispál András is bekapcsolódott: a felvételt januárban készülnek megmutatni a nyilvánosságnak. Addig azonban még elég sok dolog történik a zenész háza táján – pörgősre sikeredett az év vége.
 
A fotó illusztráció (Aleksandr Neplokhov/Pexels)

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
 
 
Ilyen még nem volt: könyv is készült az új Kiscsillag-lemezhez

Ilyen még nem volt: könyv is készült az új Kiscsillag-lemezhez

Láttunk már verseskötetet cd-melléklettel, cd-t különlegesen illusztrált kísérőfüzettel, hangoskönyvet – ám a Tompa kések-könyv egészen egyedülálló kiadvány.
 
Lovasi András szétosztja a raktárkoncertes gázsiját

Pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára

A zenész szerint több értelme lett volna nagy hangstúdiókban kis közönség előtt megcsinálni a raktárkoncerteket. A felvételek mennek – ha ez van, akkor ezzel kell élni, meg is teszi, csak egy kicsit másképpen. egymillió forintos keretösszeggel egy pályázatot írt ki – bárki...
 
Fotó: FOO

Lovasi Andrásnak van egy építő javaslata

És nem félt megosztani a Facebookon. Szerinte pont, hogy kellenek a fesztiválok, és azt is megmagyarázza, miért.
 
Fotó: FOO/FB

Ha elmarad az idei Fishing On Orfű, a jövő évi megrendezése is veszélybe kerül

Ezt Lovasi András mondta a Magyar Narancsnak adott interjúban. Nincsenek illúziói.
 
 
Élezi a késeit a Kiscsillag: indul a turnépótló turné

Élezi a késeit a Kiscsillag: indul a turnépótló turné

A zenekar tavasszal jelentette meg Tompa kések című nagylemezét, ám a járványhelyzet miatt sem a budapesti lemezbemutatóra, sem az országos koncertkörútra nem kerülhetett sor.
 
Lovasi beszólt Majkának – és kimondott valamit, amiről mindenki hallgat

Lovasi beszólt Majkának – és kimondott valamit, amiről mindenki hallgat

Kezdjük azt gondolni, hogy az Artisjus-pénzosztás, tágabban véve az egész vírusügy bizonyos szempontból járt némi haszonnal, és itt nem a kiosztott forintokra gondolunk: azon felül, hogy ki sértődik meg kire és ki szól be kinek, kimondatnak olyan dolgok, amikről békeidőben mélyen...
 
 Lovasi akusztik-koncert Kispál és Borz-, Kiscsillag és szólódalokkal

Lovasi akusztik-koncert Kispál és Borz-, Kiscsillag és szólódalokkal

Ha nem is klasszikus körülmények között, de koncertre mehet a Kiscsillag-közönség: április 12-én 20.00 órakor Lovasi András akusztikus szólókoncertet ad a Maradj Otthon Fesztivál részeként. A körülbelül 45 perces lakáskoncert-műsorban az új Kiscsillag-album dalai közül is...
 
Fotó: Udvardi Attila

Gratulálunk a Budapest Bár alapító-vezetőjének!

Március 15-én Farkas Róbert zenész, a Budapest Bár zenekar alapítója és vezetője a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetésben részesült.
 
Otthoni zenehallgatáshoz: megjelent a Budapest Bár új lemeze

Otthoni zenehallgatáshoz: itt a Budapest Bár új lemeze

Három év után, március 15-én új lemezzel jelentkezik a 2007-ben alapított supergroup, a Budapest Bár – "Ha megtehetném" címmel.
 
A lemezborító Vetlényi Zsolt festőművész munkája

Tompa késekkel jön a Kiscsillag – karcos új albumot készítettek

Három év után adott ki új albumot Lovasi András és zenekara. A 11 számot tartalmazó új albumot az együttes áprilistól országszerte klubkoncerteken mutatja be. A budapesti állomás: április 24., Akvárium klub.
 
HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

Azért a férfikart emeltük ki, mert éppen hétfőn hallottuk őket az Artisjus-díjátadón – életünkben először. Ez a rövidke fellépés annyira...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen (1023 Török utca 1.).

Charlie, Margaret Island, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Honeybeast: 20 helyszínen több mint 50 program a Gizella Napokon

Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 ingyenes zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon.
Új koncertek