Ha Hans Zimmer maga nem is, de dallamvilága Budapestre érkezik

"The World of Hans Zimmer - A New Dimension" 2024. november 7-én, az MVM Dome-ba is ellátogat. Bár Zimmer maga nem lép fel személyesen, a produkció a világ legkiválóbb szólistáival és egy lenyűgöző szimfonikus zenekarral ígér emlékezetes estét.

Idén sem kerüli el Budapestet Hans Zimmer turnéja
FEZEN

FEZEN 2023: Átmentünk a szivárvány alatt – és a múlt században találtuk magunkat

Idén egy napot töltöttünk a 26. FEZEN fesztiválon, ami ahhoz kevés, hogy egy komplett képet nyújtsunk a rendezvényről, ahhoz viszont pont elegendő, hogy magabiztosan kijelenthessük: még mindig az egyik legélhetőbb fesztivál a hazai piacon!
 
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
 
Ftó: Hans Zimmer/FB

Elindult Hans Zimmer európai turnéja

Az Oscar-díjas filmzeneszerző vasárnap Oberhausenben kezdte meg európai koncertturnéját, amelynek egyik állomása június 5-én Budapesten lesz.
 
Fotó: Andy Deluca

A nyár pillanatai októberben: arénás koncerttel tér vissza Budapestre a 5 Seconds of Summer

2020. júniusában adta első budapesti koncertjét az ausztrál pop-rock csapat. A Budapest Park színpadán akkor az All Time Low-val osztoztak, most önálló produkcióként térnek vissza az Arénába 2023. október 10-én.
 
Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

A Flowers sikerei után Miley Cyrus március 10-én megjelent új stúdióalbuma, az Endless Summer Vacation is meghódította a világot.
 
Fotó: Hans Zimmer

Hans Zimmer a nyári koncertturnéján vette fel az új albumát

A Hans Zimmer Live című dupla lemez a zeneszerző legnépszerűbb darabjainak új feldolgozásait tartalmazza. Egyebek mellett Az oroszlánkirály, A sötét lovag, a Dunkirk, a Gladiátor és az Eredet filmzenéi is újragondolt változatban hallhatók majd a korongokon.
 
 
Fotó: Hammerworld

Nem élt belőle több és most sem él: A Lénárd

"Mit is tudnék írni egy barát hirtelen-váratlan elvesztésekor?" Zerge kollégánk emlékező sorait olvashatjátok az alábbiakban.
 
Fotó: Frank Embacher

Visszajön Hans Zimmer!

A kétszeres Oscar-díjas Hans Zimmer nagy sikerű turnéjával visszatér Európába. A művész 2023. június 5-én 20 órakor a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet remek csapatával.
 
Fülemülék koncertje

Fülemülék koncertje egy hónapon át

Két év szünet után április végén indul és egy hónapon át tart majd a Fülemülék éjszakája elnevezésű rendezvénysorozat, amelyen az ország több pontján lehet majd hallgatni a fülemülék (csalogányok) énekét, több helyszínen pedig madárgyűrűzést is tartanak az állatvédők.
 
Hans Zimmer és Lebo M. (fotó: Hans Zimmer/FB)

Bravúros, látványos, zseniális – Hans Zimmer felrobbantotta az Arénát

Elképesztő atmoszférába került a nagyérdemű hétfő este a Papp László Arénában. A többszöri halasztás miatt még nagyobb izgatottsággal vártuk, hogy kezdetét vegye a Hans Zimmer Live. A levegő is megállt, amikor megszólaltak a hangszerek...
 
A most ostromra készülő Odesszában is próbáltak Hans Zimmer zenészei – indul a turné

Oscar a zsebben– nemsokára Budapestre ér Hans Zimmer turnéja

Vasárnap éjjel kiosztották az idei Oscar-díjakat. Egy filmben és két díjban vagyunk érintettek, kétféle módon: Hans Zimmer, a Dűne díjazott zeneszerzője pillanatokon belül fellép Budapesten, s ugyancsak a film kapcsán a Legjobb speciális effektusok elismerést a film magyar berendezője,...
 
 Hans Zimmer koncertje csúszik egy hónapot

Hans Zimmer koncertje csúszik egy hónapot

A tudjukmi miatt a februárra, illetve a március elejére tervezett Hans Zimmer Live koncertek időpontjai, 2022 áprilisára módosulnak. Budapesten március a 3-ra meghirdetett koncert, április 11-én kerül bemutatásra, és minden országban (beleértve Magyarországot is) minden jegy érvényes...
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek