Hans Zimmer koncertje csúszik egy hónapot

Hans Zimmer koncertje csúszik egy hónapot

A tudjukmi miatt a februárra, illetve a március elejére tervezett Hans Zimmer Live koncertek időpontjai, 2022 áprilisára módosulnak. Budapesten március a 3-ra meghirdetett koncert, április 11-én kerül bemutatásra, és minden országban (beleértve Magyarországot is) minden jegy érvényes...
 
Fotó: KREATOR

SUMMER HELL: új metal fesztivál a BARBA NEGRA-ban

Summer Hell néven új metal minifesztivált indít útjára a BARBA NEGRA és H-Music Hungary.
 
 
Hans Zimmer ismét elhozza Budapestre a moziuniverzumot

Hans Zimmer ismét elhozza Budapestre a moziuniverzumot

Budapest is bekerült Hans Zimmer európai turnéjának helyszínei közé: az Oscar-, Grammy- és Golden Globe-díjas zeneszerző 2022. március 3-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.
 
El lehet menni dolgozni! Suttyó kommentek a Junkies új számában

El lehet menni dolgozni! Suttyó kommentek a Junkies új számában

A 2020-as év sokunk életét forgatta fel, így senki se csodálkozzon, ha a punkok öltönybe bújnak... Megérkezett az új szám, ami a várhatóan idén megjelenő új Junkies album legfrissebb előfutára. A dalról, klipforgatásról és a zenekarral kapcsolatos aktualitásokról Szekeres András...
 
Leléptél – itt a LongStoryShort! első magyar nyelvű dala

Egy elhagyott férfi hülyeségeket beszél magának...

A LongStoryShort! újabb klippel jelentkezik, hamarosan érkező debütáló albumáról. A Leléptél egy szakítást dolgoz fel, férfi szemszögből bemutatva, hogy milyen, gyakran hülyeségnek hangzó gondolatokkal nyugtatja magát az elhagyott fél... A lemezbemutató koncert szeptember 5-én, a...
 
 Billie Eilish reklámarc lett

Billie Eilish reklámarc lett

A Deutche Telekom reklámját generációja leghíresebb popsztárja narrálja – írja a Kreatív.hu.
 
 
A Kraftwerk a berlini Lollapalooza Festivalon. természetesen, nem idén...

Hogy néz ki a német zeneipar?

Azt tudjuk, hogy a koronavírus-válság következményeit könnyebben viselik, mert a német kormány nagyon iygekszik. De hogy normálisan miképp működik, azt majd a saját szakembereik mondják el annak, akit érdekel.
 
Ismét csúszik az új Bond-film premierje – de most visszafele

Ismét csúszik az új Bond-film premierje – de most visszafele

Megint változott az új James Bond-film bemutatásának ideje, most öt nappal előbbre hozták. Számos más nagy költségvetésű amerikai film debütálásának dátuma is módosult.
 
Hans Zimmer új klipjében feltűnik a Lánchíd is

Hans Zimmer új klipjében feltűnik a Lánchíd is

Bár a Lánchíd mostanában nem pont zenei okokból került a lapok címoldalára, ez most az lesz. Hans Zimmer Oscar-díjas zeneszerző Alan Walkerrel közös, „Time" című számához a COVID-19 miatt kiüresedett városokat megjelenítő videóklipet készítettek, amelyben a mi hidunk is felbukkan.
 
Brutál mennyiségű sztár a Foo Fighters dalában

Brutál mennyiségű sztár a Foo Fighters dalában

A BBC Radio 1 összegyűjtötte a világ jelenleg legfelkapottabb sztárjait, hogy közreműködésükkel elkészítse a Foo Fighters Times Like These című dalának karanténos verzióját. A bevételeket természetesen jótékony célra fordítják majd.
 
Fotó: British Summer Time Hyde Park

Egyre-másra dőlnek le a fesztiválok bástyái

Lassan már szemünk se rebben, ha elénk gördül a közösségi csatornákon egy-egy külföldi fesztivál törlésének hivatalos bejelentése. Ma három ilyen hírrel is jövünk, mi kérünk elnézést.
 
Bohemian Betyars 360 live  –  Végül levetkőzött Kakas?

Bohemian Betyars 360 live – Végül levetkőzött Kakas?

A próbateremből jelentkezett be egy koncerttel a Bohemian Betyars. Most elmesélhetnénk, hogy milyen volt maga a koncert, de minek, ti is megnézhetitek bármikor. Inkább megmutatjuk, milyen volt a hangulat: itt egy válogatás (nem feltétlenül időrendben) a live stream alatti kommentekből. Olyan,...
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek