Nekiestek Post Malone-nak, amiért megtartotta koncertjét

Nekiestek Post Malone-nak, amiért megtartotta koncertjét

A zenész a koronavírus terjedése ellenére megtartotta koncertjét, habár több (rengeteg) zenész a rajongók és a crew egészségének megőrzése érdekében (illetve több országban a vészhelyzet miatt bevezetett rendelet miatt) lemondta turnéját.
 
Fotó: Radio X

Elhalasztották a Bond-film bemutatóját

A koronavírus-járvány miatt áprilisról novemberre halasztották az új Bond-film premierjét – adta hírül a BBC News.
 
 
Fotó: All Time Low/FB

Az All Time Low lesz a 5 Seconds of Summer vendége a Parkban

2020. júniusában adta első budapesti koncertjét az ausztrál pop-rock csapat. A Budapest Park színpadán akkor a Baltimore-i dallamos emo-pop formációval, az All Time Low-val osztoztak, most önálló produkcióként lépnek fel az Arénában 2023. október 10-én.
 
Premierek a nagyvilágban: Stephen Malkmus, Algiers, és a nagy visszatérő Desert Session

Premierek a nagyvilágban: Stephen Malkmus, Algiers, és a nagy visszatérő Desert Session

16 év után új album a Josh Homme vezette Desert Session csapattól, szintén új korong a tavaly itthon kétszer is koncertező Algiers-től, valamint Stephen Malkmus is előrukkolt egy vadi dallal. Zenei híreink a nagyvilágból.
 
Gloryhammer - Nekrogoblikon - Wind Rose hármas lép fel jövő héten a Barba Negrában

Intergalaktikus hármas metál-csata a Barba Negrában

Már csupán egy három napot kell várni február 7-ig, amikor az Angus McFife és Zargothrax intergalaktikus csatáját epikus űr-fantasy metalba foglaló GLORYHAMMER a NEKROGOBLIKON goblinjaival és a WIND ROSE törpjeivel szövetkezve foglalják el a Barba Negra színpadát. Bármit is jelentsen ez. :)
 
Meghalni sem lesz ideje Hans Zimmernek – átadták neki a Bond-film zenéjét

Meghalni sem lesz ideje Hans Zimmernek – átadták neki a Bond-film zenéjét

A véghajrában Hans Zimmer dolgozik a Nincs idő meghalni című 25. James Bond-filmen – kürtölte világgát a Variety.com. Arról nem szól a hír, hogy mi történik majd az eddig megkomponált zenével...
 
 
Kygo-val kollaborált a The Chainsmokers

Kygoval kollaborált a The Chainsmokers

A Grammy-díjas amerikai DJ-producer duó, a The Chainsmokers megjelentette vadonatúj albumát “World War Joy” címmel.
 
Újra bazinagy filmzenei koncert lesz az Arénában

Újra bazinagy filmzenei koncert lesz – a Dead Can Dance énekesnője is fellép az Arénában

Ismét szimfonikus koncerten csendülnek fel Hans Zimmer filmzenéi a magyar fővárosban. Az Oscar-díjas zeneszerző The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration című show-ja 2020. február 17-én látható és hallható a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Te is gyűlölöd a YouTube-reklámokat? van egy jó hírünk!

Te is gyűlölöd a YouTube-reklámokat? Van egy jó hírünk!

Az eddigi legidegesítőbb tapasztalatunk a meditációs videó többszöri megszakítása reklámokkal... lazulj el, ha tudsz :) De a lejátszási listákat megszakító hirdetések is az agyunkra mennek. Rövidesen viszont – s YouTube Music Premium szolgáltatással – reklámmentesen, a háttérben...
 
Freddie Mercury-emlékest lesz a Pólus Moziban

Freddie Mercury-emlékest lesz a Pólus Moziban

November 23-án péntek este a XV. kerületi Pólus Moziban emlékestet tartanak Freddie Mercury tiszteletére – egy nappal halálának évfordulója előtt.
 
A profi megmutatja, hogy kell filmzenét írnod!

A profi megmutatja, hogy kell filmzenét írnod!

Nemzetközi filmzeneszerző versenyt hirdet a tavaly újranyitott Pannónia Stúdió a Magyar Virtuózok és az Inspired Selection magyar zenész katalógus közreműködésével.
 
Fotó: Tórh Vera/FB

Önszántán kívül politikai viharba keveredett Tóth Vera – kap hideget-meleget

A lavinát egy cikk indította el, amely egészen furcsa szempontból közelíti meg a magyar könnyűzenét: "jobbra" és "balra" rendezi a magyar előadókat, zenekarokat. Látszólag védelmébe veszi például Tóth Verát azzal, hogy a Petőfi az elmúlt hat évben összesen 14 alkalommal játszotta...
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek