Tényleg azon vitatkoznak, hogyan született a rekorddöntögető karácsonyi sláger?

Miközben az All I Want For Christmas Is You ismét vezette a karácsonyi sikerlistákat, és idén megdöntötte az egy nap alatt elért streamek számát a Spotify-on, közben némi vita keletkezett arról, hogyan is született a dal – írja a Dalszerző.

Dalszerző: Azon vitatkoznak, hogyan született a rekorddöntögető karácsonyi sláger
Díjat nyert New Yorkban a Concerto Budapest koncertfilmje

A Concerto Budapest alkotása New Yorkban legyőzte Mariah Carey koncertfilmjét

A Concerto Budapest és Szabó Stein Imre Kárpát Rapszódia című új koncertfilmje a különleges szórakoztató műsorok kategóriájában elnyerte a New York Festivals TV & Film Awards ezüsttrófeáját, a Silver Towert.
 
Mariah Carey új karácsonyi dalát is rongyosra fogja hallgatni a világ?

Mariah Carey új karácsonyi dalát is rongyosra fogja hallgatni a világ?

Mert a másikkal ez történt: az 1994-es All I Want For Christmas Is You 128 hétig volt jelen a toplistán – kizárólag a Beatles-nek sikerült megelőznie népszerűségben, és ha tartósan nem is, de évente egy meghatározott időszakban tuti felkúszik a toplistákra.
 
 
 Cottonbro fotója a Pexels oldaláról

Húszra még húzunk: 5 újabb karácsonyi dal és többórás lejátszási lista

Noha térdig járunk a karácsonyi új dalokban, az utánpótlás szakadatlan... :)
 
Szobakoncert Amerikáért világsztárokkal

Backstreet Boys, Billie Eilish, Elton John – Szobakoncert Amerikáért világsztárokkal

Mint köztudott, Amerika is egyre nagyobb bajban van a járvány miatt, így két prominens médiaszolgáltató, a Fox és az iHeartMedia összefogásának eredményeképp több világsztár bejelentkezésének egyesítésével próbálnak egy nagy online koncertet létrehozni – ami természetesen...
 
Van, akinek mások készítitk el a kíhívásos fotóit, Ariana Grande-ról számos párosítás fellelhető, ez a BBC-é

A 10 Year Challenge a sztárokat is elérte

A Facebook, az Instagram és a Twitter is tele van a kihívásra készült nosztalgikus és vicces posztokkal, aminek az a lényege, hogy a felhasználók megosztanak magukról – egymás mellett – egy 2009-es és egy 2019-es képet.
 
 
Megint rongyosra hallgatta a világ ezt a karácsonyi dalt

Megint rongyosra hallgatta a világ ezt a karácsonyi dalt

Mariah Carey All I Want for Christmas Is You című karácsonyi klasszikus dala új rekordot döntött a Spotify streaming-szolgáltatón: december 24-én: 10,8 milliószor játszották le.
 
Fotó: Billboard

Na melyik dalával keres évente 376 ezer fontot Mariah Carey?

Természetesen az All I Want for Christmas Is You-val, ha valaki nem találta volna el, de ilyen úgysincs. Az érdekes adatot a 24.hu-ban olvastuk.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek