Régi-új Paramore-album mandarinban – a zenekar közben törölte a közösségi oldalai tartalmát

2024. január 5-én jelenik meg a Paramore azonos címre keresztelt albumának 10. jubileumi kiadása mandarinszínü, 2 LP formátumban, melynek színét maga az énekesnő, Hayley Williams választotta.

Mandarinzselészínű áramvonal – ma jelenik meg a Paramore régi-új albuma
A lemezborító Zachary Gray fotográfus alkotása.

Hat év hallgatás után nagyot szól a Paramore

Szakmai körökben az év egyik legizgalmasabb zenei visszatéréseként tartják számon az együttes hatodik stúdióalbumát, amely a „This Is Why" címet viseli.
 
Fotó: Paramore

A Paramore énekesnője megtagadta egyik leghíresebb dalukat – joggal?

Hayley Williams szerint a “Misery Business”-nek semmi keresnivalója 2020-ban. Úgy tűnik, a Spotify megfogadta a tanácsot, ugyanis március 10-én lekerült a dal a lejátszási listáról.
 
 
Egy szál semmiben a Paramore frontasszonya

Egy szál semmiben rohangál az erdőben a Paramore frontasszonya

Jó néhány énekesnő készített mostanában polgárpukkasztó vagy épp nagyon sötét hangulatú klipeket, aztán megérkezett Hayley Williams, és annyit mondott: Fogjátok meg a ruháimat! Látszik, hogy hölgy előadóról van szó, a Firkin ugyanezt sörrel műveli :)
 
5 klip, ami idén már 10 éves!

5 klip, ami idén már 10 éves!

Bár a zeneiparban szinte lehetetlen lépést tartani az új előadókkal, lemezekkel, koncertekkel és dalokkal, azonban van néhány olyan időtálló alkotás, amelyekre még évekkel később is emlékezünk, sőt imádjuk! Ezek a dalokat és a hozzájuk tartozó videoklipeket 2008-ban játszották...
 
Green Day 1990/Billboard

7 együttes, akik még a gimiben kezdték

Sokan már gyerek- vagy tinikorukban tudták, hogy zenélésből szeretnének majd megélni. Íme néhány zenekar, akik még a középiskolában kezdték el a közös zenélést, de nemcsak túlélték a gimis éveket, hanem világhírre és óriási rajongótáborra tettek szert.
 
Fotó: PVIRS

Dallamos rock, kellemes, családias hangulat, szerethető zenekar: PVRIS

A PVRIS (ejtsd: Paris) egy 2012-ben alakult amerikai rockegyüttes, fantasztikus női karakterrel az élén: a Lynn Gunn, Alex Babinski és Brian MacDonald alkotta triónak eddig két lemeze jelent meg, de egyre nagyobb tömegek ismerik és szeretik meg zenéjüket. Az A38-on láttuk-hallottuk őket.
 
 
Fotó: instagr.am/phojoh

Bearanyozódott a Paramore azonos című lemeze!

Bizony, az együttes Paramore című lemeze megkapta az “arany” minősítést, ugyanis több, mint 500.000 eladott példányszámmal büszkélkedhetnek, ami a streamelések korában nagyon szép teljesítmény!
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek