Több mint 50 év a magyar rock élvonalában – Török Ádám élemű-koncert

Pólus Rock Klub következő kiemelt eseménye, Török Ádám és a Mini életmű-koncertje 2022. január 28-án pénteken 19.00 órakor kezdődik a Pólus Mozi Nagytermében.

Több mint 50 év a magyar rock élvonalában – Török Ádám élemű-koncertje
Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

A Song Machine Live From Kong címmel érkező, több mint két és fél órás koncertfilmet Magyarországon csak a Cinema MOM és a Pólus Mozi vetíti.
 
Santana-est lesz a Pólus Moziban – koncerttel és vetítéssel

Santana-est lesz a Pólus Moziban – koncerttel és vetítéssel

A Pólus Mozi Rock Klub élőkoncertekből és koncertfilm vetítésekből álló őszi sorozatának következő állomása Carlos Santana több mint 50 éves pályafutása előtt tiszteleg.
 
 
Török Ádám újra koncertezik!

Török Ádám újra koncertezik!

Mindnyájan aggódtunk, amikor lemondta a nyári fellépéseit, és örömmel hallgattuk a tudósításokat, hogy a Tabánban színpadra lépett. Most újra hírt kaptunk róla: Török Ádám koncerttel indul a Pólus Mozi élőzenei programsorozata, a Pólus Rock Klub.
 
A Nagy Nyári Koncertfilm-válogatás

Mozibabe: a Nagy Nyári Koncertfilm-válogatás

A rockzene történetének kiemelkedő zenekarait láthatják viszont a nézők a budapesti Pólus Mozi nyári vetítéssorozatán. Olyan ikonikus zenekarok koncertfilmjei kerülnek műsorra egy-egy estére a mozi Nagytermében, mint az AC/DC, a Metallica, a Queen, a The Doors, a Led Zeppelin és a...
 
A Pink Floyd mindenkori dobosa kétszer is megjelenik Budapesten

A Pink Floyd mindenkori dobosa kétszer is megjelenik idén Budapesten

Június 22-én a Pink Floyd mindenkori dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets a Pink Floyd korai időszakának dalaival érkezik a Budapest Parkba. Március 10-én a világpremierrel egy időben kerül műsorra a Pólus Mozi Rock Klub vetítésén a Nick Mason's Saucerful of Secrets:...
 
John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon-est lesz a Pólus Moziban

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje, az IMAGINE digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre világszerte visszatért a mozikba.
 
 
Emlékvetítés lesz Jim Morrison születésének 75. évfordulóján

Emlékvetítés lesz Jim Morrison születésének 75. évfordulóján

A Doors énekes-dalszerzője december 8-án lenne 75 éves. Az évforduló előtt tisztelegve a fővárosi Pólus moziban december 7-én pénteken levetítik az együttes utolsó filmre rögzített koncertjét, amelyet 1970 augusztusában adott az angliai Isle of Wight fesztiválon.
 
Freddie Mercury-emlékest lesz a Pólus Moziban

Freddie Mercury-emlékest lesz a Pólus Moziban

November 23-án péntek este a XV. kerületi Pólus Moziban emlékestet tartanak Freddie Mercury tiszteletére – egy nappal halálának évfordulója előtt.
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek