Nem biztos, hogy ez lesz a bakelti végleges színe... De jó lenne!

The Show Must Go On – A Queen összerakott egy koncertlemezt Adam Lamberttel

A Live Around The World október 2-án jelenik meg CD-n, DVD-n, Blu ray-en és bakeliten.
 
Elton John a Queen nyomdokába lépett

Elton John a Queen nyomdokába lépett

Egy monarchiában biztosan nagy jelentősége van annak, hogy valakinek a képmását érmékbe verik, s ha egy zenészt ér ez a megtiszteltetés, még inkább.
 
 
Az emlékérme után bélyegsorozat is készül a Queen tiszteletére

Az emlékérme után bélyegsorozat is készül a Queen tiszteletére

Mármint nema brit uralkodó, hanem a legendás együttes tiszteletére. januárban adtuk hírül, hogy a Queen az első brit rockegyüttes, amely egy érmén szerepelhet II. Erzsébet királynővel. Nagy lehet a respekt, ha még ugyanabban az évben bélyegsorozat is készül róluk.
 
Fotó: Brian May Facebook

Sheer Heart Attack: Brian May-nek szívrohama volt

Rájár a rúd a a világhírű Queen együttes 72 éves gitárosára mostanában. Brian May előbb farizomszakadással került kórházba, most pedig szívrohamot kapott, de már jobban van – adta hírül az MTI.
 
CityRocks

The Show Must Go On – Magyarország legnagyobb zenekara egy szobában

A CityRocks most csupán a virtuális térben állhatott össze, de így is kétszáz zenész tartott home flashmobot, ahol a Queen együttes legendás The Show Must Go On című slágerét adták elő.
 
Akusztikus Queen tribute műbajusz és pózok nélkül

Akusztikus Queen tribute műbajusz és pózok nélkül

Otthoni videósorozattal jelentkezett az Unplugged Pressure, vagyis Szabó Gergely "Szög" és Bátky Zoltán "BZ" akusztikus Queen tribute projektje.
 
 
Mi köze van a Deep Purple-nek a Montreaux-i Jazzfesztiválhoz?

Mi köze van a Deep Purple-nek a Montreaux-i Jazzfesztiválhoz?

Azt is elmondjuk, de sajnos van egy rosszabb hírünk előtte: idén csendes lesz a part – a Montreaux-i Jazzfesztivál 50 éves történetében ez lesz az első alkalom, hogy elmarad a műfaj egyik legjelentősebb seregszemléje.
 
Fotó: queenonline.com

Most bárki együtt zenélhet a Queen zenészével, de tényleg!

A "Jam With Brian" (#JamWithBri) kihívás a Queen hivatalos Twitterén indította Brian May.
 
A Queen dobosától vehettek leckéket –  a felesége elintézte nektek

A Queen dobosától vehettek leckéket – a felesége elintézte nektek

A legendás Queen-dobos, Roger Taylor felesége, Sarina Potgieter Taylor titokban fölvette és feltöltötte az internetre, ahogy férje férje gyakorol...
 
Brian May törölte a posztját, amelyben kirohant a karantén ellen

Brian May törölte a posztját, amelyben kirohant a karantén ellen

A Queen 71 éves zenésze mostanában nagyobb aktivitást mutat a közösségi oldalain. A napokban egy hosszabb, meglehetősen keserű eszmefuttatást tett közzé, ennek már csak a híre van meg, a Twitterén nem találjuk.
 
Fotók: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert a legstílusosabb pasi

Legalábbis idén januárban. Egy online magazin szerint. Ahol bárki szavazhatott. De már februárra is benevezték, több más előadóval, és színésszel, sportolóval, üzletemberrel együtt.
 
Lewis, a tűzvészből kimentett koala szomorú története bejárta a világsajtót

Híresek és nagylelkűek: új fellépők a 9 órás Sydney-i segélykoncert csapatában

Maratoni, 9 órás koncertet szerveznek a Sydney-i stadionba február 16-ra a tűzvész oltásában és a mentésben részt vevő szervezetek számára. A már bejelentett fellépőkhöz csatlakozott most már biztosan Michael Bublé és új belépőként a 5 Seconds of Summer is.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek