A Queen és a queen:együtt az emlékérmén a zenekar és a királynő

Fej vagy írás? Egy emlékérmén a Queen és a királynő

A Queen együttes tiszteletére emlékérméket bocsátott ki a Királyi Pénzverde. Közleményük szerint a Queen az első brit rockegyüttes, amely egy érmén szerepelhet II. Erzsébet királynővel.
 
Fotó: YouTube

Szobrot állítanának Budapesten Freddie Mercurynak

A Duna-partra álmodta meg Mercury szobrát egy magyar rajongókból álló csoport – olvastuk a Blikkben.
 
 
Fotó: Live Aid, 1985

A Queen gitárosa elérkezettnek látja az időt egy második Live Aid koncertre

Brian May abbéli reményét fejezte ki, hogy az 1985-ös legendás monstre koncerthez hasonló megmozdulás támogatni tudná a klímaváltozás elleni harcot.
 
Ősze Gergely, Steve Sidwell és Auguszt Bárió

A Queen Grammy-díjas producerével koncertezett az AD Studió énekese

Óriási megtiszteltetés érte Auguszt Báriót, az AD Studio énekes-zeneszerzőjét. A Bohém Rapszódia című Queen-film zenei producerével, Steve Sidwell-lel együtt lépett fel!
 
Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

A múlt héten jelent meg a Queen-nel folyamatosan turnézó Adam Lambert legújabb dala, amelyben egy kicsit visszahozza a hetvenes évek rezgéseit – mindezt természetesen modern köntösbe öltöztetve.
 
Fotó: Miriam Alster/Flash90

Nicsak, itt az újabb Queen-film!

Április végén mutatják be ugyanis a The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story című dokumentumfilmet, amely értelemszerűen Adam Lambert és a Queen "együttélését" mutatja be.
 
 
Fotó: Fox News

Rami Malek kapta a legjobb férfi főszereplő díját

Rami Malek, a Bohém rapszódia című film főszereplője kapta a legjobb férfi alakításért járó díjat a helyi idő szerint vasárnap este a hollywoodi Dolby Színházban megrendezett 91. Oscar-gálán.
 
Fotó: Queen

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
 
Fotó: GeekTyrant

A Bohém rapszódia kiugrott rendezőjét is utolérte a végzete

Egy nappal azután, hogy kiderült, a Bohém rapszódiát 5 Oscarra (köztük a Legjobb filmre) jelölték, terjedelmes cikk jelent meg a The Atlanticen, amely súlyos vádakat hozott a film első, forgatás közben lelépett rendezője, Bryan Singer ellen – írja a Magyar Narancs.
 
A '76-os változatnak Barbra Streisand és Kris Kristofferson  volt a főszereplője, a film a legjobb dal kategóriában nyert a '77-es díjátadón.

A Csillag születik eddig 26 jelölést kapott, Rami Maleknak ez az első

Persze, nem a Csillag születik mostani, hanem az eddigi összes változata számít, Bradley Cooper és Lady Gaga idei jelölése révén pedig harmadjára fordul elő, hogy mindkét főszereplőt jelölték. 1937-ben Frederic March és Janet Gaynor, 1954-ben James Mason és Judy Garland volt esélyes a...
 
Lady Gagát és Rami Maleket Oscar-díjra jelölték!

Lady Gagát és Rami Maleket is Oscar-díjra jelölték!

A kedvenc és a Roma című filmet jelölte a legtöbb, egyaránt tíz kategóriában az amerikai filmakadémia az Oscar-díjra kedden Los Angelesben. Magyar alkotás nem szerepel a jelöltek között.
 
Mikor bocsátott meg Amerika Freddie Mercurynak?

Mikor bocsátott meg Amerika Freddie Mercurynak?

A 2018-as év legnagyobbat szóló filmes durranása a Bohemian Rhapsody volt, ami – nem kis meglepetésre – az USA-ban aratta a legnagyobb sikereket.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek