Vajon mi lesz az idei RTL-féle Himnusz témája?

A Média1 szerint idén is különleges témája lesz a csatornán az új év első percében felcsendülő Himnusznak.

Szilveszterezők a Blaha Lujza téri aluljáróban 1977-ben. Fortepan/Kereki Sándor
Fotó: GrundRecords

Élő Omega 1972 – újra megjelenik a legendás ál-koncertalbum

Az Élő Omega című lemezhez számos, korábban tisztázatlan történet kapcsolódott. Bár a bakelit korong eredeti, ötven évvel ezelőtti borítóján erről nem esik szó, a Hanglemezgyártó Vállalat egy ál-koncertlemezt adott ki - olvasható a kiadvány ismertetőjében.
 
Ki a Kiirály? Megvan a főszereplő a készülő Zámbó Jimmy-sorozatban

Ki a Király? Megvan a főszereplője a készülő Zámbó Jimmy-sorozatnak

Már folyik az RTL Klub tízrészes produkciójának, A Királynak a forgatása. A sorozat 10 epizódban meséli majd el Zámbó Jimmy életét.
 
 
Fotó: RAS-archívum

Zámbó Jimmyről szóló sorozat indul jövőre az RTL-en

A király című limitált sorozat 10 epizódban meséli majd el Zámbó Jimmy életét – mondta el Kolosi Péter programigazgató a Big Picture című online konferencián a Telex értesülése szerint. Az énekesnek 1999-ben „Karácsony Zámbó Jimmyvel” címmel saját műsora is volt az RTL Klubon.
 
Fotó: RTL

A vírushoz passzoló műsor jöhet ki az X-faktor helyett ősszel

Azt már áprilisban tudni lehetett – bocs, nem figyeltünk eléggé –, hogy elmarad 2020-ban az X-Faktor jubileumi, 10. évada az RTL Klubon. A Sorozatwiki viszont odafigyelt, mi több, azt is tudja, mi jön helyette.
 
Fotó: pexels.com

Brit tudósok szerint akár másfél évre is otthon ragadhatunk

Az Imperial College London neves járványügyi kutatói szerint lehet, hogy meg kell szoknunk ezt a jelenlegi helyzetet, és a fertőzési hullámokra mindaddig társadalmi bezárkózással válaszolnunk, amíg nincs másik eszköz – tudósít a Portfolio.hu.
 
Az este, amikor Tankcsapda-koncert volt a nappalimban

Az este, amikor Tankcsapda-koncert volt a nappalimban

Idén tavasszal indult el világszerte az a karanténkoncert-turné – a WHO támogatásával –, amelynek nagyobb összefogást kellene eredményeznie, mint amilyen a Live Aid koncerten volt... Itthon a Tankcsapda lett a turnéindítók egyike – őszintén bevallom: egész nap vártam az esti bulit.
 
 
Megszólaltak a Szigetesek

Megszólaltak a Szigetesek

Egységes közleményt tett közzé a Sziget a három portfóliójába tartozó fesztivál oldalán.
 
Az első 12 óra nagyon kemény volt  – a Barba Negra vezetője a kialakult helyzetről

Az első 12 óra nagyon kemény volt – a Barba Negra vezetője a kialakult helyzetről

Szerda délután rendkívüli jogrendet és veszélyhelyzetet hirdetett a kormány az ország egész területére. A nagy létszámú rendezvények betiltása a zeneipart is keményen érintette, a szervezők, a létesítmény-vezetők és az előadók is tanácstalanul állnak a jövő előtt....
 
Fotó: Pexels.com

Ha ezt elolvasod, megérted, miért kellett törölni a koncerteket

Vész- vagy válsághelyzetben az az első szerkesztői szempont, hogy hiteles forrásokkal dolgozzunk. A következő írás eredeti közlőjéről gyak. semmit nem találtunk az impresszumban. Mégis a közlés mellett döntöttünk, mert eléggé logikus... Ha ez kevés, akkor ne olvasd tovább,...
 
Nem mehet Amerikába az EDDA

Nem mehet Amerikába az EDDA

Pataky Attiláék pont most kezdték volna meg a már jó előre beharangozott amerikai turnéjukat, ám Trump rendelete miatt nem léphetnek be az USA-ba írja a Blikk.
 
Fotó: Tóth Gabi/FB

Tóth Gabi: A mi munkánk konkrétan 1 nap alatt szűnt meg

Az nem derült ki, mi sarkallta az énekesnőt a megnyilatkozásra, de a posztja alatt elég sok egyetértő komment született. Ha jól sejtjük, sok zenésztársa nevében beszélt.
 
Itt az exportképes hazai előadók névsora - Frissült a HOTS shortlist

Az NKA szerint ezek a külföldön leginkább eladható magyar zenekarok

A HOTS könnyűzenei exportiroda évente két alkalommal méri fel zeneipari szereplők véleménye alapján a hazai produkciók exportképességét. A lista nem objektív mérőszámokon alapul, ezért inkább egyfajta pillanatfelvételként tekinthetünk rá, ami azért megmutatja előadók...
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek