Újra megtekinthető A dzsungel könyve

Újra megtekinthető A dzsungel könyve

A magyar színháztörténet egyik legsikeresebb, legendás darabja újra látható – online. Május 29., 18:00 és május 30., 22:00 között bármikor megtekinthető, felvételről!
 
Egy nappal hosszabb lesz a SZIN

Egy nappal hosszabb lesz a SZIN

A Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette, augusztus 25-től a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal. Ráadásul a szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt.
 
 
Összesen 100 fellépő várható a 45. EFOTT-ra – kész az egyik nagyszínpad műsora

100 fellépő a 45. EFOTT-on – összeállt a nagyszínpad műsora

A szervezők elárulták, idén ráadásul két nagyszínpaddal készülnek, mi több, külföldi fellépőkkel is tárgyalnak – a nevük egyelőre titok.
 
Müller Péter Sziámi dalszövegével jön a Vadak ura című musical

Müller Péter Sziámi dalszövegével jön a Vadak ura című musical

Az alkotók szándéka szerint a Vadak Ura egy szeretni való, kalandos, misztikus, katartikus pillanatokban bővelkedő, lenyűgöző musical show. Az előadás stratégiai együttműködő partnere a Magyar Természettudományi Múzeum, a bemutató hétvége pedig 2021. október 15-17.
 
 A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna...
 
Andrew Lloyd Webber legszebb dalai a Madách új musicaljében

Andrew Lloyd Webber legszebb dalai a Madách új musicaljében

Andrew Lloyd Webber és Don Black VASÁRNAP MONDD EL! (Tell Me on a Sunday) című zenés darabját 2021. június 11-12-13-án láthatják először a magyar nézők a Madách Színház online felületén.
 
 
Pótdátummal jelentkezett be a júniusi VéNégy fesztivál

Pótdátummal jelentkezett be a júniusi VéNégy fesztivál

Az egyik legszebb helyen, a nagymarosi Duna-parton helyet foglaló fesztivált a tervek szerint június 24. és 27. között rendezik meg. Amennyiben a járványügyi szabályok ezt mégsem teszik lehetővé, a fesztivál időpontja az augusztus 4. és 8. közötti időszakra módosul.
 
Este a Madách színház tetején

Este a Madách színház tetején

A tervek szerint május végén koncertsorozat indul a tetőteraszon, ahol a színház művészei musicalkoncertekkel várják a közönséget. Az előadásokon a Madách Színház legsikeresebb produkcióit és a zeneirodalom leghíresebb dallamait idézik fel.
 
Fotó: SZIN

Várd a május végét: akkor dönt a SZIN

Ne dőljetek be: a közösségi oldalakon keringő esemény a számos hasonló rendezvényt kipécéző csalók mesterkedése, mai közleményük szerint kivárják a hónap végét.
 
Két klippel is előrukkolt a a Vígszínház fiatal színésze

Két klippel is előrukkolt a a Vígszínház fiatal színésze

Wunderlich József 2020 tavaszán, a karantén alatt írta meg az első, a SKIZó című szólóalbumát. Most a Belisztezve és a Veled igen című dalokhoz készített videót a színész-énekes.
 
Online castingot hirdetnek világhírű Fame musical társulatába

Casting a castingban: a Fame musical szereplőket keres!

A Fame dalain színészgenerációk nőttek fel. Most egy újabb korosztály kaphat lehetőséget erre: a Vörösmarty Színház 14-20 közötti fiatalok jelentkezését várja.
 
Miért húztak felemás zoknit a zenészek?

Miért húztak felemás zoknit a zenészek?

Nem azért, mert a zoknik párját beszippantotta a Zokni Feketelyuk... Március 21-én a Down-világnapon az emberek világszerte feltűnő színű és mintájú felemás zoknit húzva hívják fel a figyelmet arra, hogy mindenki értékes és egyenjogú tagja a társadalmunknak.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek