Egyszerre nyomasztó és magával ragadó

Egyszerre nyomasztó és magával ragadó

Videóklipet kapott a Radiohead nemrég megjelent dala, az "If You Say the Word", ami november 5-én érkező újrakiadás csomagjuk, a "KID A MNESIA" első előfutára. A kisfilm Kasper Häggström, norvég rendező keze munkája.
 
Fotó:John Spinks

A Radiohead egy triplalemezt és eddig nem ismert dalokat tesz le novemberben az asztalra

Háromlemezes újrakiadással lepi meg a világot a Radiohead: a november 5-én érkező "KID A MNESIA" címre keresztelt gyűjteményben a "Kid A" és az "Amnesiac" lemezpáros, illetve egy "Kid Amnesiae" című bónuszalbum kap majd helyet, mindenféle extrákkal. Minderre azért kerül sor, mert az...
 
 
Fotó: Amnesia

Kinyitnak a klubok Ibizán

Az Ibiza Rocks nevű szórakozóhely már május 17-én megnyitja kapuit, ők medencés nappali partykkal várják majd a bulizni vágyó fiatalokat – adta hírül blikk.
 
Útravaló szakítás előttre

Útravaló szakítás előttre

Bonni Tyler Its a heartache című klipje adta az inspirációt a Blahalouisiana új videójához, amely a készülő negyedik lemez első single-jéhez, egy nagyívű szerelmes dalhoz készült. A Ne engedj még el azokról a kusza érzésekről szól, melyeket mindannyian megélhetünk egy szakítás...
 
Házon belül készült a Blahalouisiana új klipje

Házon belül készült a Blahalouisiana új klipje

Eredetileg ismét "külsős" rendezőkkel dolgoztak volna, de ez az ötlet először a helyszín, aztán a pedig karatén miatt meghiúsult. A zenekar dobosa viszont maga is foglalkozik videó gyártással, így eljött az ideje, hogy hasznát vegyék ebbéli tehetségének is.
 
Városmajori Szabadtéri Színpad

Rengeteg zene a Városmajori Szabadtéri Színpad hétvégén induló programjában

Bár a járvány miatti korlátozások kissé átalakították a Városmajori Szabadtéri Színpad 2020-as évadát, így is lesz miből válogatni, ha egy jó színházi, vagy zenei élményt nyújtó programot keres az ember.
 
 
A város felett éppen Barbara lebeg

A város felett éppen Barbara lebeg

Sokáig nem értettük, hogy kerül egy német nyelvű betét a Napoleon Boulevard Júlia nem akar a földön járni című számának végére, de Vincze Lilla nagyon tudja lökni azokat kemény német szavakat. S mint azóta kiderült, ez a keménység volt a cél, és valljuk be: elérte. Nem...
 
Az Ossian tagjai otthon forgatták le az új videóklipjüket

Az Ossian tagjai otthon forgatták le az új videóklipjüket

Új videóklippel és dallal teszi elviselhetőbbé a bezártságot az Ossian. A szám az április 17-én megjelenő nagylemezen lesz hallható.
 
Itt az exportképes hazai előadók névsora - Frissült a HOTS shortlist

Az NKA szerint ezek a külföldön leginkább eladható magyar zenekarok

A HOTS könnyűzenei exportiroda évente két alkalommal méri fel zeneipari szereplők véleménye alapján a hazai produkciók exportképességét. A lista nem objektív mérőszámokon alapul, ezért inkább egyfajta pillanatfelvételként tekinthetünk rá, ami azért megmutatja előadók...
 
Metál Villa fesztivál

Kutyakemping, metálvásár, rockernyaraló: Metál Villa fesztivál Velencén

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Kalapács zenekar szervezésének köszönhetően a Metál Villa fesztivál. A helyszín Velence, ahol június 11. és 14. között a koncerteken kívül például hagyományőrző programokkal is várják a látogatókat.
 
Kosheen

Sian hangja ezer közül is felismerhető: Kosheen a Barba Negrában

Legutóbb a Művészetek Völgyében énekelt, jövőre pedig visszatér a Barba Negra Track színpadára a különleges hangú frontasszonnyal büszkélkedhető Kosheen csapata.
 
Márhívó és Repatarurgyán: ennek az oldalnak nem lesz rajongója az Ossian

Márhívó és Repatarurgyán: ennek az oldalnak nem lesz rajongója az Ossian

A 444.hu szúrta ki hogy létrehoztak egy weboldalt, amelyet teljes egészében Paksi Endre munkásságának szenteltek. Közelebbről: a pálya ívének a kevésbé egyenletes részeit gyűjtötték össze.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek