Siófokon búcsúzik a nyár: Budapest Bárral és Demjén Ferenccel

Siófokon búcsúzik a nyár: Budapest Bárral és Demjén Ferenccel

2018-ban a Bor- és Fröccsfesztivállal búcsúztatja a nyári szezont Siófok. Augusztus 31-e és szeptember 2-a között új helyszínen, a Siófoki Nagystrandon-Plázson és még több programmal várják a látogatókat.
 
Bor, kenyér, tűzijáték és sztárfellépők a Plázson a héten

Bor, kenyér, tűzijáték és sztárfellépők a Plázson a héten

Idén is megrendezik Siófokon a nyári szezon legnagyobb ingyenes eseményét, az augusztus 20-i nemzeti ünnephez kötődő Bor és Kenyér Ünnepét. Augusztus 16-tól 20-ig koncertek, gyerekprogramok és vásárosok várják az érdeklődőket a kikötőben. Fellép többek között Tóth Vera, Deák...
 
 
 Holnap hajnalig: A Neoton felszántja a PLÁZS homokját

Holnap hajnalig: A Neoton felszántja a PLÁZS homokját

A Neoton Família legnagyobb slágerei csendülnek fel a holdfényes Balaton-parti éjszakában augusztus 3-án a siófoki PLÁZSon, ahol egy kis ízelítőt kaphatunk abból is, amivel a Neoton Família Sztárjai formáció az októberi Aréna-beli koncertjére készül.
 
A fotók telefonnal készültek, bocsi...

Hogy kerül a szupertrendi PLÁZS-ra Lovasi?

Valahogy úgy, hogy ez is egy turnéállomás a sok közül. Nem arról szól majd ez a koncertbeszámoló, hogy fikázzuk a strandot, csak arról, hogy változnak az idők.
 
Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Jubileumi, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomása lesz a július 20-i koncert a PLÁZS-on.
 
Nem csendes-ülős koncertet ad Ákos Siófokon

Nem csendes-ülős koncertet ad Ákos Siófokon

A Plázson most először lép fel az ország egyik legnépszerűbb pop-rock előadója. A június 30-i koncert nem csak a kerek szülinap miatt lesz különleges: Ákos a jubileumi műsorának új verziójával érkezik Siófokra.
 
 
Fotó: welovebalaton.hu

Ákossal és Lovasival ünnepel Siófok

Feltűnően erős programválasztékkal várja a látogatókat idén Siófokon a Plázs, ahol a legnépszerűbb hazai előadók, köztük az ötvenéves Ákos és Lovasi András lép fel, a Színparton a Játékszín és a Budapesti Operettszínház is vendégszerepel, illetve rengeteg ingyenes koncert,...
 
Fotó: PLÁZS Siófok

Focivébével és Punnany-koncerttel nyit a PLÁZS

Június 16-án egy fergeteges Punnany koncerttel nyit a hely, de már 14-én ott ülhettek az óriáskivetítő előtt, a foci VB nyitómeccsén.
 
Fotó: Nemzeti Regatta

Vitorlásverseny koncertekkel

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon szombaton és vasárnap rendezik meg a Nemzeti Regattát, ahol ötvenegy hazai település mutatja be értékeit és kel versenyre.
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek