A WMMD harmadik alkalommal osztotta ki a Digitális Zenei Díjakat

Az ezernél is több partnerrel rendelkező terjesztő cég 2021-ben döntött úgy először, hogy egy díjjal jutalmazza a legjobban teljesítő előadóit, és ezt a szokást már harmadjára is megismételték, egyrészt azért, hogy motiválják a lelkesen dolgozó előadókat, másrészt pedig azért, hogy meghálálják a közös munkát.

Harmadik alkalommal osztották ki a WMMD Digitális Zenei Díjait
 Krk szigetéről a Dürer Kertbe: a horvát TikTok-sztár visszatér Budapestre

Krk szigetéről a Dürer Kertbe: Fran Vasilic jövő héten Budapesten lép fel

A horvát TikTok-sztár első magyarországi koncertjét a Budapest Showcase Hubon adta, most pedig visszatér Budapestre, hogy még többen megismerhessék a kockás mellényes, bajszos előadót.
 
Lobog a szélben! Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren – videópályázattal

Lobog a szélben! Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren – videópályázattal

A Budapest Airport a Korda-Balázs házaspár bevonásával videópályázatot hirdet: a legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zárt körű repülőtéri koncertre, amelynek az 1. Terminál lesz a helyszíne.
 
 
Havi 15 MILLIÁRD videót pörgetnek át a magyarok a TikTok-on

Havi 15 MILLIÁRD videót pörgetnek át a magyarok a TikTok-on

A 15-20 másodperces rövid videókat gyűjtő platform néhány éve még csak a tinédzserek „virtuális játszótere” volt, a felhasználói kör azonban mára alaposan kitolódott a 20-as, a 30-as, sőt, a 40-es korosztály felé is. A legfrissebb statisztikák szerint Magyarországon már 2 és...
 
A világ pillanatnyilag leghíresebb feelgood-videója – és annak mesés utóélete

A világ pillanatnyilag leghíresebb feelgood-videója – és annak mesés utóélete

Amikor először megnéztük a videót, csak mosolyogtunk rajta, és ízlelgettük a – nekünk – legújabb műfaji megjelölést: "feelgood videó"... TikTokosok előnyben. Aztán jöttek a hírek...
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek