Tilos a tiszavirágok gyűjtése a Tiszavirág Fesztiválon

Négy színpadon csaknem ötven zenés produkcióval, valamint filmvetítéssel, kézműves vásárral, gyermekprogramokkal és pódiumbeszélgetéssel is várják június 20. és 24. között a 16. Szolnoki Tiszavirág Fesztiválra látogatókat

Tilos a tiszavirágok gyűjtése a Tiszavirág Fesztiválon
Öt település fogott össze az első Boglya Feszt megrendezésére a Tisza-tónál

Öt település fogott össze az első Boglya Feszt megrendezésére a Tisza-tónál

Először rendezik meg a Boglya Feszt öko-művészeti fesztivált június 23. és 25. között a Tisza-tónál öt településen: Tiszadorogmán, Egyeken, Ároktőn, Tiszabábolnán és Tiszavalkon.
 
Rap pályázatot hirdetett a Tiszamenti Regionális Vízművek

Rap pályázatot hirdetett a Tiszamenti Regionális Vízművek

A zenei pályázatra a TRV Zrt. szolgáltatási területén* élő általános iskolák felső tagozatos diákjai, valamint a középiskolások jelentkezését várják, "Kincsünk a víz" témában.
 
 
Három év kihagyás után újra jön a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

Három év kihagyás után újra jön a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

Három év szünet után négy színpadon zenés produkciók, valamint filmvetítés, kézműves vásár, hajótúra és szabadtéri színház várja június 14. és 18. között a Szolnoki Tiszavirág Fesztiválra látogatókat.
 
A tiszavirágok idén fesztivál nélkül repülnek ki

A tiszavirágok idén fesztivál nélkül repülnek ki

A 15. Tiszavirág Fesztivál szervezői a túl sok bizonytalansági és kockázati tényező miatt 2022-re halasztották az idei eseményt.
 
Fotó: Tiszavirág fesztivál

Véleményvezérek: Bedől a fesztiválbiznisz?

A Manna FM-en a szakma jövőjéről beszélgettek Csikány Tamás Fácán rockabily dobossal, a Tiszavirág Fesztivál Szolnok koncertszervezőjével, Mészáros Zoltánnal, a VeszprémFest igazgatójával és Kádár Tamással, a Sziget Zrt. ügyvezető igazgatójával.
 
Patocska Olivér: Roy gyerekkorom egyik legfontosabb előadója volt

Patocska Olivér: Roy gyerekkorom egyik legfontosabb előadója volt

Annyira, hogy Olivér a közösségi portálon megkereste ifjúkori bálványát, hogy kollaboráljanak már egyet... Roy (a Roy&Ádám Trióból) pedig kötélnek állt.
 
 
A legjobb halasztottfeszivál-név evör: pótLAKE

A legjobb halasztottfeszivál-név evör: pótLAKE

Bár a TÓMÉK/Tisza-tavi Napok fesztivál idén elmarad, a szervezők pótLAKE címmel ötnapos programsorozattal kárpótolják augusztus 16. és 20. között Tiszafüreden a közönséget.
 
Fotó: Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál

Ahol csónakból lehet nézni a koncertet: Tisza-tavi Fesztivál

Idén csak háromnapos lesz, viszont az eredeti időpontban július 31. és augusztus 2. között kerül megrendezésre a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál. Természetesen szigorúan betartva a járvány miatti óvintézkedéseket.
 
TiszaFeszt

A Holt-Tisza partja nagyon is él: TiszaFeszt 2019

Bács-Kiskun megye és a régió egyik legnagyobb szabadtéri zenei és kulturális fesztiválja a TiszaFeszt idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre augusztus 16-17-én Lakiteleken, ahol a legkülönbözőbb Dj-k mellett színpadra lép az idei X-Faktor győztes USNK és a Follow the Flow csapata is.
 
Fotó: Itthon a Tisza-tónál - Blog.hu

Képzelj el hatezer adag halászlét...

Mintegy hatezer adag halászlével, négyezer sült pontypatkóval és egész napos kulturális programokkal várják az érdeklődőket szombaton a tiszacsegei halászlé fesztiválra, amelyet immár 12. alkalommal rendez meg 2019. július 6-án a csegei halászcsárda.
 
A Fish miért nem lép fel a Halasnapokon...?

A Fish miért nem lép fel a Halasnapokon...?

Rengeteg embert várnak a július 12. és 14. között zajló Tiszafüredi Halasnapokra, amelyen többek között karnevál, koncertek, főzőverseny, légi bemutató szerepel a programok között.
 
Fotó: Tiszavirág Fesztivál

A tiszavirág életű fesztivál – a természet semmihez sem hasonlítható közreműködésével

Ha le kellene írnunk egy zenei fesztivált, akkor elsőként a hatalmas színpadok, fényáradat, óriási hangerő, egymás sarkát taposó tömeg jut az eszünkbe. Azt sokan már aligha tartják elképzelhetőnek, hogy egy fesztivál beköltözhet egy város szívébe, egy folyóparti sétány árnyas...
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek