Fotó: SZIN Facebook

A SZIN az egyik legszerethetőbb fesztivállá érett az évek során

Ez volt az 54. alkalom, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok keretében fesztivált rendeztek a városban, és mint ahogy azt az előzetes érdeklődési hullám is előre jelezte, az idei rendezvény a végeredményt tekintve igencsak sikeresnek bizonyult. Mi pedig egyre inkább rajongóivá válunk!
 
Fotó: Bass Canyon

Le akarta lőni a dj-t...?

Pisztolyokkal felfegyverzett férfit tartóztattak le egy zenei fesztiválon a rendőrök az Egyesült Államokban.
 
 
Fotó: SZIN

Szegeden zárni a nyarat menő: 70+1 új név a SZIN fellépőlistáján

Egy nagy nemzetközi kedvenccel és mintegy hetven hazai fellépővel bővült a legnagyobb nyárzáró fesztivál fellépőinek sora. A korábban bejelentett sztárok – Jason Derulo, Rag'n'Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben vagy A7S – mellé ezúttal a belga Joyhauser duó csatlakozott.
 
Fotó: SZIN

Minden napra jut valami zenei csemege a SZIN-en

Már elérhető a napi programbontás a Szegedi Ifjúsági Napok rendezvénysorozatra, ahol idén olyan külföldi sztárok váltják majd egymást a színpadokon, mint az egyedi hangú Rag'n'Bone Man, a ska-punk nagyágyú Russkaja, az angol énekes és dalszerző Tom Grennan, a német DJ fenomén Alle...
 
Egy magyar nyelvű dal szólal meg egy amerikai sorozat akciójelenetében

Egy magyar nyelvű dal szólal meg egy amerikai sorozat akciójelenetében

Pátkai Rozina Partokon című dala – Benkő Dávid zongorista (Paso, Subtones) közreműködésével – az FBI című filmsorozatban debütál április 26-án, az egyik legnézettebb amerikai televíziós csatornán, a CBS-ben.
 
Ez a fotó kint van a zenész oldalán is!!!

BRÉKING: Rag'n'Bone Man Szegedre jön!

A napfény városa februárban is átmelegíti a szívünket, még azokét is, akiket a V-day őrülete hidegen hagy: a Tisza-parti fesztiválra érkezik a nyáron – mások mellett – Jason Derulo, Rag'n'Bone Man, Tom Grennan és Alle Farben.
 
 
 Csavaros népi popzene: Góbé-koncert az Akváriumban

Csavaros népi popzene: Góbé-koncert az Akváriumban

Negyedik nagylemezét mutatja be a Góbé február 11-én az Akvárium Klubban. Az "Élem" dalaiban a lemezen szereplő vendégek is közreműködnek majd.
 
Fotó: Magyar Rádió Gyermekkórusa

Palántákat várnak a Magyar Rádió Gyermekkórusába

Felvételt hirdet a Magyar Rádió Gyermekkórusa nagycsoportos óvodások és általános iskolás gyermekek számára, a jelentkezési határidő a leendő elsősöknek február 23., a felsőbb évfolyamokba jelentkezők számára pedig április 4.
 
Fotó: The Official Ronnie Wood Online Art Shop (megvehető!!)

Mi a közös Korda Györgyékben és a Rolling Stones-ban?

Mind a Balázs Klári-Korda György házaspárnak, mind pedig a most Amerikában turnézó legendának van egy konkrét dala, amit soha többé – vagy átmenetileg? – nem fognak előadni.
 
100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek be, de még jövögetnek majd új nevek. A SZIN idén egy napot még rá is húz, az így ötnapos buli augusztus 25-29 között lesz, a szegedi...
 
Egy nappal hosszabb lesz a SZIN

Egy nappal hosszabb lesz a SZIN

A Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette, augusztus 25-től a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal. Ráadásul a szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt.
 
Fotó: Bethesda-klip

Ezt kell tenned, ha beszállnál a Jerusalema kihívásba

A Jerusalema-táncvideók letarolták az internetet. A szerzői jogi háttérrel kapcsolatban azonban sokan nincsenek tisztában – a Dalszerző ezen a helyzeten segít.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek