Megint lelőtek egy amerikai rappert

Megint lelőttek egy amerikai rappert

Azt már többször leírtuk, hogy rapperlét nem életbiztosítás: az elmúlt félévben négy amerikai és egy ukrán illetőségű rapper lett gyilkosság áldozata, és akkor nem számoltuk hozzá a korábbiakat és az önpusztításra visszavezethető eseteket. Az OFF Média írja...
 
Tényleg létezik egy amerikai punk banda ezzel a névvel: Spanish Love Songs

Tényleg létezik egy amerikai punk banda ezzel a névvel: Spanish Love Songs

Amikor megjött a sajtóanyag, csak átfutottuk... Spanish Love Songs... – ja, ezt szeretni fogják, biztos valami válogatás, amin sorjáznak majd a latin szerelmes nóták. Nagy volt a meglepi :D
 
 
2021 második felére várják az élőzene talpra állását

2021 második felére várják az élőzene talpra állását

A Dalszerző az élőzenével foglalkozó szaklap, a Pollstar állapotfelmérő cikkét szemlézte.
 
Fotó: VisionPic.net/Pexels

Idén elmarad a Halloween Amerikában

Nem sok csodálkozni való van azon, hogy a hagyományos, házról házra járós, édességgyűjtős, jelmezes Halloween a kialakult járványhelyzet miatt az Egyesült Államok jelentős részén elmarad – ez is jelzi, hogy mennyire megváltozott az élet a vírus alatt/óta.
 
40 év után a vnyl bevágott a cédé elé

40 év után a vinyl bevágott a cédé elé

A nyolcvanas évek óta először előzte meg a vinyl (bakelit) lemezeladás a cédét Amerikában – adta hírül hétfőn a The Guardian brit napilap honlapja.
 
Falfestmény Queensben

Most emeltek vádat a Run DMC 18 éve lelőtt tagjának gyilkosai ellen

2002-ben volt hír, hogy New Yorkban meggyilkolták Jam Master Jayt, a Run DMC egyik tagját a három közül. A 37 éves rappert egy zenei stúdióban lőtték fejbe.
 
 
Fotó: SZIN

Csak megtorpanás volt, de menetelnek tovább: készül a 2021-es SZIN programja

Azt már mindenki tudja, hogy több mint 50 év után a legnagyobb múltú hazai fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok – más fesztiválokhoz hasonlóan – idén elmarad.
 
Európa kezdi szégyellni, Amerikában most kezdik el – mi az?

Európa kezdi szégyellni, Amerikában most vágnak bele – mi az?

A Kreativ.hu-n olvastuk, hogy 2021-ben érkezik a The American Song Contest, azaz az Eurovíziós Dalfesztivál amerikai változata.
 
Fotó: SZIN /FB

Kész a SZIN programbontása

Végre megérkezett a SZIN teljes programkínálata is, így most már tényleg eljött az ideje a 2020-as rövidre sikeredő szezon megtervezésének, ami komoly kihívások elé állítja a fesztiválra látogató közeget.
 
Fotó: shortlist.com

Milyen lenne egy rapper az Amerikai Egyesült Államok élén?

Színész, ingatlanos már megvolt – a rapperekre meg mostanában úgyis rájár a rúd, jól jönne egy imázsfrissítés: erre az USA elnöki posztja pont megfelel... :)
 
SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
Két nap különbséggel lőttek le két rappert

Két nap különbséggel lőttek le két rappert

Kedden adtunk hírt arról, hogy Chicagoban lelőtték a 26 éves Tray Savage (Kentray Young) rappert. Sacramentóból most ért ide a hír, hogy még szombaton utcai lövöldözésben meghalt egy "kollégája".
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek