Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
Tizedik jubileumi Alba Regia Feszt

Tizedik jubileumi Alba Regia Feszt

Idén 10 éves évfordulóját ünnepli a korábbi hagyományokat újraélesztő jazz fesztivál. Ezen a nyáron augusztus 4-6 között csendülnek fel az improvizatív dallamok Székesfehérvár szívében.
 
 
Margófeszt Zalában

Amikor jó a margóra kerülni

Augusztus 10. és 12. között immáron harmadik alkalommal várja a látogatókat Zala megye egyik legapróbb településén a régió legszínesebb kulturális fesztiválja, a Margófeszt: a Balatontól negyedórára, az alig 300 fő lakosú Szentgyörgyvár nagyszínpadán, a templomkertben és a...
 
Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert

Koncertek is lesznek az állatkertben Szent Iván éjjelén

Koncertekkel, fényfestéssel, látványos produkciókkal, tűzzsonglőrökkel, a csillagos ég csodáival, valamint sok más érdekességgel várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert Szent Iván éjjelén, péntek este a közönséget.
 
Fotó: Frank Lebon

Tegnap emlegettük, mára kiderült: Budapesten koncertezik King Krule

Így legyen mákunk mindenben :) Tegnap megosztottuk a Fb-oldalunkon egyik új dalát és megemlítettük, hogy jártunk már koncertjén és milyen jó volt. A mai hír az, hogy ha nem is rögtön, de október 30-án élőben is meghallgathatjuk az új albumát az Akváriumban.
 
Koncertek a belső udvaron: házmentő zenés akció a II. kerületben

Kisszínpad a belső udvaron: házmentő koncertek a II. kerületben

Felújításra szoruló társasházak belső udvarán szervezett koncertek bevételével járul hozzá a befogadó ház felújításához a főváros II. kerületében induló Kultudvar programsorozat. A befolyt jegybevételek jelentős részét a társasház felújítási alapjának adományozzák, ami...
 
 
Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban

Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban

A Zoltán Erika-Mr Rick-DJ Dominique trió – akik a hétköznapi életben is jó viszonyt ápolnak – a Neoton-együttes „Kell, hogy várj" című örökbecsű felvételét dolgozták át 21. századi hangzással.
 
Utánunk a törökök lépnek fel – a legszerethetőbb kisfesztivál foglalta el a hétvégén az egri várat a Pilisben

Utánunk a törökök lépnek fel – a legszerethetőbb kisfesztivál foglalta el a hétvégén az egri várat a Pilisben

A hétvégén rendezték a harmadik Szeláví fesztivált, ebből immáron a második volt, amit a nem kis szervezési kihívást jelentő egri vár romjai közé applikáltak.
 
Terülj, terülj piknikplédem! Óriás kerti parti a Városligetben

Terülj, terülj piknikplédem! Óriási kerti parti a Városligetben

Jön, jön, jön az idén 12 éves Rosalia Borpiknik. A főváros legnagyobb nyárindító kerti partija idén új névvel várja a borok szerelmeseit és az igazi kikapcsolódásra vágyókat.
 
Fptó: Bartók Béla Boulevard

Jön, jön, jön a Bartók Béla Boulevard nyárváró fesztiválja

Az Eleven Tavasz idén június 2-3. között pezsdíti fel a Bartók Béla Boulevard-t, ahol – idén is – a közösségek ereje kerül a középpontba.
 
Fotó: Várkert Bazár

A Várkert Bazár nem megy vakációra: koncertek, film, tánc egész nyáron

"Nyári élményeid" címmel klasszikus és könnyűzenei koncertek, irodalom, film, tánc és gyerekprogramok várják az érdeklődőket a Várkert Bazár júniusban induló és szeptemberig tartó programsorozatában.
 
Május 20-án mutatja be legújabb lemezét a fővárosban Ed Philips és a Memphis Patrol

Május 20-án mutatja be legújabb lemezét a fővárosban Ed Philips és a Memphis Patrol

Január 8-án a Király 88. születésnapján jelent meg a hazai rock and roll/rock-a-billy egyik legjobb koncertzenekarának harmadik feldolgozáslemeze, melynek apropóján május 20-án Budapesten egy koncert keretében élőben is bemutatják a korongra felkerült dalokat.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek